Çatak Ve Erenkavak Köylerimizde Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Çatak Ve Erenkavak Köylerimizde Yol Çalışmaları Devam Ediyor
İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Şube Müdürlüğü ekipleri 2019 programı doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor.

İlimiz Merkeze bağlı Çatak Köyü Nunu Vadisi Yolunda devam eden kumlama çalışmaları ile yine Merkeze bağlı Erenkavak köyümüzde süren sanat yapısı (büz) çalışmaları ile ilgili açıklama yapan İl Genel Meclisi Başkanı Adem KAPAR: “ Yol ve Ulaşım Müdürlüğü ekiplerimiz şartlar zor da olsa gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyorlar. Bu benim işim değil demeden, ‘Nerede bir canlı var ise İl Özel İdaresi ekiplerimiz Orada’ . Kar ile mücadele çalışmalarında vatandaşımız mağdur olmasın diye gecesini gündüzüne katarak çalışan arkadaşlarımız 2019 programı doğrultusunda da çalışmalarını sürdürüyorlar. Kumlama ve sanat yapısı çalışmalarımız sürüyor. Özveriyle çalışan kardeşlerimize çok teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum.” dedi.
NEREDE CANLI VARSA İL ÖZEL İDARESİ EKİPLERİ ORADA!
SÜRÜDEN AYRILAN KEÇİYİ İL ÖZEL İDARESİ EKİPLERİ KURTARDI
İlimiz Merkeze bağlı Çatak köyünde yol çalışmalarını sürdüren İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Müdürlüğü ekipleri, çalışmaları sırasında Nunu Vadisi mevkiisinde yolun kenarında bataklığa saplanmış vaziyette bir keçi buldu. 
Kepçe yardımı ile keçiyi saplandığı bataklıktan kurtarıp çıkaran ekipler, çevredeki ağıllara sorarak sahibini bulup keçiyi teslim ettiler.
İl Genel Meclisi Başkanı Adem KAPAR konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “İyi ki kurt kapmamış. Arazide çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz sürüden ayrılan, bataklığa saplanmış ve çıkamamış bir keçiyi fark ederek; Keçiyi kurtarıp çevredeki ağıllara sorarak keçiyi sahibine teslim ettiler. Dedik ya ‘Nerede canlı varsa ekiplerimiz orada’. İşte örneği. Size helal olsun çoçuklar.” Dedi.