Canlı yayın izlenme rekorları kırıyor.

Canlı yayın izlenme rekorları kırıyor.
Karaman Belediye Spor maçlarının canlı yayını izlenme rekorları kırıyor.
Bölgesel Amatör Lig (BAL LİGİ) karşılaşmalarının canlı yayınları izlenme rekorları kırıyor. 7. Gurupta yer alan Karaman Belediye Sporun bu hafta Sarayönü ile yaptığı karşılaşmanın Canlı Yayını 40 Bin 779 kişiye erişti. Bu rakamı önemli kılan şey ise bunun ücretsiz bir şekilde yapılması oldu.
 
Her hafta gerçekleşen karşılaşmaları kendi sayfasından canlı yayınlayan Karaman Belediye Spor, Facebook’un sponsorlu erişim sayısını normal paylaşımla geçti.
İzlenme oranları her geçen gün rekor sayılara ulaşırken Canlı yayına reklam veren firmalarda durumdan çok memnun kalıyor.
 
Canlı yayın esnasında çıkan reklamlarda izleyicilerin dikkatini çekerken, Canlı yayına reklam veren firmalarda durumdan çok memnun. Reklam veren firmalardan biri olan Nizam Tavukçuluk sahibi Ahmet Sonkur “ Karaman’da hiçbir reklam alanında bu kadar insana bir günde ulaşamıyoruz. İnsanlarımız her yerde Belediye spor maçını konuşuyor ve canlı yayının tekrarını da izliyorlar ve burada haliyle bizim reklamlarımız çıkıyor böylelikle firmamıza da büyük katkı sağlıyor.” dedi.
 
Önümüzde ki hafta daha fazla kişiye erişeceklerini söyleyen Canlı yayın sorumlusu Hüseyin Ölger; “ Allah izin verirse bütün Karamanlıların ekranında biz olacağız. Sadece Merkez değil ilçelerde gerekirse beldelerde bile Belediye Sporun canlı yayını izlenecek. Avrupa da ki Karaman’lılara da ulaşacağız. Orada ki sayfalarda da yayınlanacak. Bugüne kadar Belediye Sporumuzun canlı yayınlar bu kadar izlenmemişti, çok şükür rekorlar kırıyoruz. Elimizden geldiğince kaliteli yayın yapmaya çalışıyoruz. Maçı sunan Mehmet Ali Horozoğlu izleyiciyi adeta coşturuyor. HD Kalitede yayın yapıyoruz. ” Dedi.
 
Bu hafta 40 bini aşan canlı yayınlar önceki haftalarda da yüksek rakamlar vardı. Karaman Belediye Spor ve Isparta 32 Spor karşılaşmasını 29.974 kişi izlerken Ortaca maçının toplamında da 22.415 kişi izledi.
 
Her geçen hafta daha fazla izleyiciye sahip olan Belediye Sporun canlı yayını önümüzde ki hafta 50 bini aşması bekleniliyor.