Canlı yayın İzlenme rekorları kırıyor

Canlı yayın İzlenme rekorları kırıyor
Karaman Belediye Spor'un canlı yayın maçı rekor kırıyor

Karaman Belediye Spor BAL Liginin gözdesi haline geldi. Son 5 haftadır hiç yenilmeyen Karaman Belediye Spor bu hafta sadece Stattaki seyircileriyle değil canlı yayınıyla da çok konuşuldu. 

Gazeteci Hüseyin Ölger'in yönetiminde gerçekleşen Canlı yayın Karaman'da adeta rekor kırarak 180 bin kişiye erişim gerçekleştirdi. Canlı yayın esnasında meydana gelen teknik hata nedeniyle yayını 3 parça halinde yayınlanmıştı.

Yayınlanan 3 parça video nun toplam izleyicisi 180 bin kişiye erişti. Aynı izleyicilerin izlediğini varsaydığımız da 60 bin gerçek kişiye ulaştı. Ayırca anlık izleyici sayısı ortalama 450 civarına ulaştı.

Yayın sorumlusu Hüseyin Ölger bu erişim sayısının 2 saat içerisinde gerçekleşmesi rekor bir sayı olduğunu belirterek, " Karaman'da canlı yayın yaparak böyle bir izlenme oranına bu güne kadar kimse ulaşamadı. Önceki haftalarda 45 bin kişi izlemişti, Bu hafta kendi rekorumuzu yine kendimiz kırdık ve 60 bin gerçek kişiye ulaştık. Halkımızın bu ilgisi karşısında bizde kısıtlı imkanlar dahilinde elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu hafta yayın esnasında önemli pozisyonların tekrarını da yayınladık. İnşallah takımımız gurup lideri olduğunda 2. Devrede iki veya üç kamera ile farklı açılardan canlı yayın yapacağız. İzleyicilerimiz Ulusal maç izler gibi izleyebilecek inşallah. Tabi burada maçı sunan Mehmet Ali Horozoğlu arkadaşımızı ve Kameraman Bünyamin Atalay kardeşimizi de unutmamak lazım onların katkısı büyük. Biz üç kişilik büyük bir ekibiz. İşi biliyor ve kaliteli yayın yapmaya çalışıyoruz." dedi.

Bu hafta Akşehir Spor'la karşılaşacak olan Karaman Belediye Spor'un maçı yine aynı şekilde yayınlanacağını belirten Hüseyin Ölger; " Allah nasip ederse bu hafta Akşehir'deyiz. İnşallah oradan da iyi sonuçlarla döneceğimize inanıyorum. Biz yine Canlı yayınımızı yapacağız. Bütün halkımızı saat: 14.00'de Karaman Belediye Sporumuzun Facebook sayfasında maçı izlemeye davet ediyoruz." dedi.