Web Tasarım kuş kovucu Kuşkonmaz Bariyer Tekirdağ oto kurtarıcı kuş kovucu Güvercin Kovucu iş elbiseleri kuş kovucu dalyan apart otel 

Karamanın Yerel haber sitesi

Çağrı Merkezı̇ İle Halkın Her An Hizmetinde Olunacak

Ak Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Mahmut Sami Şahin, halkın talep ve beklentilerini daha kolay iletebilmeleri için çağrı merkezi oluşturacaklarını söyledi.

Çağrı Merkezı̇ İle Halkın Her An Hizmetinde Olunacak
  • 18 Mart 2019, Pazartesi 3:38

Halkın her kesimiyle yaptığı görüşmeler sonrasında uzman ekipler tarafından oluşturduğu projelerini açıklayan Ak Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Mahmut Sami Şahin, Karaman halkının beklentilerine daha hızlı cevap verebilmek adına çağrı merkezi oluşturacaklarını söyledi. Şahin, “milletimizin talep ve beklentilerini önemsiyor, bu talep ve beklentilerin çözüme ulaşmasının gerekliliğini biliyoruz. Bunun için hizmet verecek Çağrı Merkezi Birimi, telefon, sosyal medya, kurumsal web sitesi, e-mail ve personel bildirimleri üzerinden iletilen taleplerin kayıt altına alınarak ilgili birimlere yönlendirilmesini sağlayacaktır” dedi. 

 

Şahin, vatandaşın her an ulaşabilmesi için çağır merkezinin alanında uzman personeliyle haftanın 7 günü 24 saat hizmet vereceğini ifade etti.


HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Suat kürekçi Suat kürekçi 18.03.2019

Hocam biz zaten kamilbaşkanın açtığı u 7/24çağrı hizmetini 2yıldır arıyor ve hizmet alıyoruz....ama siz daha süper bir 7/24hizmet düşünüyorsanız...biraz açıklayın...vatandaş olan bir hizmet var anlayamadık bu 7/24ü diyor...kolay gelsin..

yükleniyor

yukarı çık