Çağlayan ile Ünver arasında Eşekli atışma

Çağlayan ile Ünver arasında Eşekli atışma
AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan ile CHP’li Karaman Milletvekili İ. Atakan Ünver arasında eşekli atışma gerçekleşti.
Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver geçtiğimiz gün Hızlı Tren konusunu gündeme olarak “Eşeğini Kaybeden Nasrettin Hoca” hikâyesine benzetmişti.
2014 yılında Hızlı trenin bitmesi gerektiğini belirten Atakan Ünver AKP’li Yetkilileri eleştirerek “2021 baharında başlaması öngörülen test sürüşlerini şimdi de 2020 Aralık ayına alınmıştı. Bu tarihin öne alınmasını Cumhurbaşkanından istedik herhalde alkış ya da takdir bekliyorlar! Tam bir eşeğini kaybeden Nasrettin Hoca hikâyesi…” diyerek hükümeti eleştirmişti.
 
İsmail Atakan Ünver’in bu açıklamasının ardından AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan isim vermeden Atakan Ünver’i eleştirdi.
Hızlı tren hakkında açıklama yapan Abidin Çağlayan “ Ak Parti gündüz başka, akşam başka konuşan bir parti değildir. Yaparsa Ak Parti yapar sözü halkımızın diline pelesenk olmuştur.” Dedi.
 
CHP’nin bu ülkeye hiçbir hizmeti olmadığını ima eden Abidin Çağlayan, Karaman Milletvekili Atakan Ünver’in Eşek hikâyesine gönderme yaparak; “ Merhum Mehmet Akif’in bir sözü vardır, ‘Ölen insan mıdır ondan kalacak eseri, bir eşek göçtü mü ondan da nihayet eseri’ der. Bizler hepimiz faniyiz, asıl olan geride hayırla yâd edilecek kalıcı eserler bırakmış olabilmektir.” Dedi.