Çağlayan, Pandemi tedbirlerini sıkı bir şekilde uyguladık

Çağlayan, Pandemi tedbirlerini sıkı bir şekilde uyguladık
AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan, Partisinin 7. olağan kongresinde pandemi tedbirlerini uyguladıklarını iddia etti.

AK Parti Genel Merkezi dün 7. olağan Kongresini gerçekleştirdi. Pandemi süresince binlerce esnaf kapalı iken Labalep bir şekilde kongre düzenleyen AK Partiye binlerce esnaf tepki gösterirken, Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan kongrede pandemi önlemlerinin alındığını iddia etti.

Karaman'a gelir gelmez tepkiler karşısında bir basın açıklaması yapan Abidin Çağlayan; "Karaman Teşkilatları pandemi tedbirlerini sıkı bir şekilde uygulayarak tam kadro katıldı." dedi.

Mesafe kuralı nedeniyle binlerce iş yeri 1 yıla yakındır kapalı olmasına rağmen insanların izdihamdan ezilircesine bir şekilde kongre düzenleyen AK Parti'ye hemen hemen her kesim tepki gösteriyor.

AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan, kongre hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi; " AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ve “Türkiye için güven ve istikrar” sloganıyla gerçekleşen kongreye Karaman Teşkilatları pandemi tedbirlerini sıkı bir şekilde uygulayarak tam kadro katıldı.

 
Kongre sonrası değerlendirmelerde bulunan Karaman AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan, “Ankara’da çok coşkulu ve heyecan dolu bir kongre gerçekleştirdik. Üst Kurul Delegelerimiz, Milletvekillerimiz, İlçe Başkanlarımız ve Yönetimleri, Belediye Başkanlarımız ve Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyelerimiz, Kadın ve Gençlik Kollarımızla birlikte yaklaşık 400’e yakın bir katılımla kongremize dâhil olduk. Kar kış demeden, yağmur çamur demeden Karaman’dan kalkarak 7’nci Olağan Büyük Kongremize teşrif eden tüm dava arkadaşlarıma öncelikle teşekkür ediyorum. Ankara’da yaşadığımız coşku, AK Parti’mizin milletimize hizmet yarışındaki heyecan ve kararlılığının aslında en somut göstergesi. AK Parti, 2002’den bu yana Türkiye’de yaşanan değişim ve dönüşümün simgesi haline gelmiştir. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki partimiz, eğitimden sağlığa, ekonomiden dış politikaya, sanayiden çevreye kadar hemen her alanda ülkemizin seviyesini yükselterek yoluna emin adımlarla devam etmektedir. Ülkemizi 2023 hedeflerine taşıyacak Merkez Karar ve Yönetim Kurulunda yeni görev alan hemşerimiz AK Parti 23. Dönem Muğla Milletvekili Sayın Dr.Mehmet Nil Hıdır’ı tebrik eder, yeni görevinin partimize ve kendisine hayırlı olmasını dilerim. 7’nci Olağan Büyük Kongremiz, ülkemize ve milletimize hayırlı, uğurlu olsun” ifadelerine yer verdi.
 
7’nci Olağan Büyük Kongre’de önemli mesajlar veren Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin 2023 manifestosunu açıkladığını ifaden eden Çağlayan, “7’nci Olağan Büyük Kongremizde yeniden Genel Başkan seçilen, dünya mazlumlarının gür sesi, Büyük ve Güçlü Türkiye ideallerimizin lideri, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik ediyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun. Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle, kongremizde MKYK, Merkez Disiplin Kurulu, Siyasi Erdem ve Etik Kurulu üyeliklerine seçilen tüm dava arkadaşlarımızı da yürekten kutluyor, görevlerinde üstün başarılar diliyorum. Davamıza tutkumuz, inancımız ve milletimize olan sevdamızla, liderimizin yanında, inandığımız yolda birlik ve beraberlik içerisinde durmak yok, yola devam” ifadelerini kullandı.