CHP'nin adayı Muharrem İnce oluyor

CHP'nin adayı Muharrem İnce oluyor
CHP'nin cumhurbaşkanlığı adaylığı için ismi neredeyse kesinleşen Muharrem İnce, Mustafa Kemal Atatürk'ün yolundan yürüyecek.
Günlerdir merakla beklenen “CHP’nin cumhurbaşkanı adayı kim olacak?” sorusu yarın yanıtını buluyor. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’da yarın saat 10’da düzenlenecek tören ile CHP’nin cumhurbaşkanı adayını açıklayacak.
 
MUHARREM İNCE KESİN GİBİ!
CHP koridorlarında konuşulara göre ise bu isim Yalova Milletvekili Muharrem İnce. İsmi CHP'nin cumhurbaşkanı adayları arasında yer alan Muharrem İnce, parti grup toplantısına gelişinde CHP'li TBMM Başkan vekili Yaşar Tüzün tarafından kapıda karşıladı. Burada gazetecilere kısa bir açıklama yapan İnce “Yarını bekleyin her şey çok güzel olacak” dedi.
 
Yalova milletvekili Muharrem İnce gazetecilerin “Hayırlı olsun diyelim mi?” sözlerine ise gülümseyerek “Sizce…” diye yanıtladı.
 
CHP grup toplantısında gazetecilerle konuşan İlhan Kesici de “Adayımız Muharrem İnce. Parti yetkilileri kendisiyle konuştu” dedi.
 
CHP kulislerinde de İnce'den başka bir ismin telaffuz edilmemesi dikkat çekti. CHP koridorlarında konuşulanlara göre İnce'den posterleri için fotoğraf da istendi.
 
HACI BAYRAM’DA CUMA NAMAZI
 
Sözcü’nün elde ettiği bilgiye göre; İnce, ismi açıklandıktan sonra cuma namazı için Hacıbayram Camisi’ne giderek burada cuma namazını kılacak. Burada namaz kıldıktan sonra cumhuriyetin temellerinin atıldğı 1. Meclis binasına yürüyecek olan İnce, ikinci günü ise memleketi Yalova’da geçirecek. Yalova milletvekili olarak siyasette yer alan İnce, ilk mitingini de burada yapacak. İnce önce babasının mezarını ziyaret edip dua edecek dada sonra annesinin elin öpüp duasını alacak.
 
İNCE’NİN DOĞUM GÜNÜ
 
Yarının Muharrem İnce için bir başka önemi ise doğum günü olması. İnce 4 Mayıs 1964 günü Yalova’da dünyaya geldi.