CHP’den Gazetemize Mahkeme tehdidi

CHP’den Gazetemize Mahkeme tehdidi
CHP Karaman İl Başkanı Kadir Ergin, Gazeteci Hüseyin Ölger’i Mahkemeye vermekle tehdit etti.
CHP Karaman İl Başkanı Kadir Ergin, Karamaninsesi.com Genel Yayın yönetmeni Hüseyin Ölger’i “HDP Haberi” hakkında mahkemeye vermekle tehdit etti.
 
HDP Karaman İl Başkanı Şevket Uyrum’un Gazeteci Hüseyin Ölger’e “ 31 Martta CHP’yi destekleyeceğiz” şeklinde yaptığı açıklamasının ardından, CHP Karaman İl Başkanı Kadir Ergin Gazeteci Hüseyin Ölger’i arayarak “Bu haberi niye yapıyorsun bize sordun mu?” diyerek haberin kaldırılmasını istedi.
Gazeteci Hüseyin Ölger ; “ Biz HDP il Başkanı ile görüştük bu onun açıklaması sizin değil, Niye size sorayım ki?” Sorusuna karşı CHP İl Başkanı Kadir Ergin; “ Olsun bizi ilgilendiren bir haber, bizim onayımızı alacaksınız” dedi.
 
MAHKEME İLE TEHDİT
 
Gazeteci Hüseyin Ölger bu haberi bu saatten sonra asla kaldırmayacağını belirterek ; “ Biz haber yapmak için sizden mi izin alacağız? HDP İl Başkanı ile görüştük ve bu açıklamayı yaptı, görüşmemizin kayıt altında olduğunu kendisine söyledim. Bu açıklama Şevket Uyrum’un açıklaması sizden niye izin alayım” Demesi üzerine CHP İl Başkanı Kadir Ergin; “ Bak Bana Gazetecilik dersi vermeye kalkma, bu haberi kabul etmiyoruz. Zaten Hukuki işlemleri başlattık.” Diyerek mahkeme ile tehdit etti.