CHP'de Ayşegül Yıldız dönemi başladı.

CHP'de Ayşegül Yıldız dönemi başladı.
CHP Karaman Teşkilatında görev değişimi gerçekleşti.
CHP’nin eski il başkanı Mustafa Cem Kağnıcı, Milletvekilliği adaylığı için görevinden ayrılmış yerine il yönetiminden Ayşegül Yıldız atanmıştı.
CHP Karaman Teşkilatı görev değişikliği için devir teslim programı düzenledi.
Birçok partililerin katıldığı programda konuşma yapan yeni İl Başkanı Ayşegül Yıldız; “Hepinizin bilgisine, birikimine, deneyimine ve en önemlisi yol arkadaşlığına ihtiyacımız var. Her şey birlikte güzel olacak.” Dedi.
Ayşegül Yıldız yaptığı konuşmasında; "Sayın önceki dönem İl Başkanlarım, İlçe Başkanlarım, yöneticilerim, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarım, değerli üyelerimiz ve basınımızın güzide temsilcileri,
Genel Başkanımızın da dediği gibi başlıyoruz…
 
Bu bir bayrak yarışıdır, teslim alınan bayrağı yere düşürmeden, kirletmeden daha da üst noktalara çıkarmak için gayret etmektir. Önemli olan iz bırakabilmek ve katkıda bulunabilmektir.
Çok zor bir dönemden geçiyoruz. Hakların çiğnendiği, hukuksuzluğun görülmemiş boyutlara ulaştığı, ekonominin halkı nefes alamaz duruma getirdiği, düşüncelerin ifade edilemediği bir dönem, hepimizin omuz omuza vermesi ve dayanışmamızla son bulacak. İsteğimiz ortak hak, hukuk ve adaletin tekrardan hakim olduğu aydınlık bir Türkiye. Ancak istemekle olmuyor tüm gücümüzle mücadele etmemiz gerekiyor. Bu güç Cumhuriyet Halk Partisi kadrolarında bulunmaktadır.
 
Bizler küskünlerle, hakları gasp edilenlerle helalleşeceğiz. 20 yıl boyunca her türlü zulmü yapan, hakkımızı, hukukumuzu çalanlarla hesaplaşacağız.
Partimize ve milletimize, arkadaşlarımla, yoldaşlarımla en iyi şekilde hizmet edeceğimden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Çarşıda, pazarda, sokaklarda alanlarda olacağız. Tüm kapıları çalıp sorunları da, sevinçleri de hep birlikte paylaşacağız. Gencimiz, yaşlımız, kadınımız ve erkeğimizle 24 saat çalışmaya hazırız.
 
Hepinizin bilgisine, birikimine, deneyimine ve en önemlisi yol arkadaşlığına ihtiyacımız var.
Her şey birlikte güzel.
Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında buluşmak üzere…
Geliyor Gelmekte Olan!" dedi.