CHP bu hafta önemli bir kongre yapıyor

CHP bu hafta önemli bir kongre yapıyor
Cumhuriyet Halk Partisi Karaman İl teşkilatı bu hafta Cumartesi günü il kongresi yapacak.
Cumhuriyet Halk Partisi bu hafta yeni İl Başkanını belirleyecek. Hemen hemen her kesim tarafından sevilen genç ve aktif bir siyasetçi olan Mustafa Cem Kağnıcı bu hafta yapılacak olan kongre ile yeni il başkanı olacak.
 
Şuana kadar başka bir aday çıkmaması nedeniyle büyük ihtimal tek liste halinde seçime girilecek.
 
CHP Eski Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, Mersin Milletvekili Alpay Antmen ve Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver’in de katılacağı kongre Yunus Emre Kongre salonunda gerçekleşecek.
 
Türkiye’de ki siyasi gelişmelere bakıldığında İktidara adım adım yürüyen CHP, AKP karşısında ki bütün siyasi partileri etrafına toplamış durumda. Millet İttifakının güçlü partisi CHP son seçimlerde; İstanbul, Ankara, Antalya ve Bolu gibi büyük şehirleri AK Parti’nin elinden alarak gücünü ortaya koymuştu.
CHP başarılarını daha da güçlendirmek için bazı teşkilatlarında yenilikler yapıyor. Teşkilatın ve halkın çok sevdiği Mustafa Cem Kağnıcı’yı Karaman’da aday yapan CHP teşkilatı önümüzde ki günlerde Cem Kağnıcı rüzgarı estirecek.
 
KONGREYİ SAKIN KAÇIRMAYIN
Mustafa Cem Kağnıcı’nın tek aday olacağı CHP Karaman il kongresi 15 Şubat 2020 Cumartesi günü saat: 10:00’da Yunus Emre Konferans salonunda gerçekleşecek.