CHP Seçim Çalışmalarına Başladı

CHP Seçim Çalışmalarına Başladı
Karaman Cumhuriyet Halk Partisi seçim çalışmalarına Karaman Ticaret Borsası ve Karaman Ticaret ve Sanayi Odasına ziyaretiyle başladı.

Ziyarete İl Başkanı Kadir Ergin, İlçe Başkanı Onur Irgat, Karaman 1.Sıra Milletvekili Adayı İsmail Atakan Ünver , 3.Sıra Milletvekili Adayı Yusuf Baştuğ, Kadın Kolları İl Başkanı Gülsen Kayserilioğlu ve İl- İlçe yöneticileri katıldı. Ticaret Borsasında Başkan Ekrem Çavaş, Meclis Başkanı Mustafa Uysal ve yönetiim kurulu üyelerinin ev sahipliği yaptığı ziyarette seçim dönemi, ülke gündemi, ekonomik sorunlar, Karaman'ın ihtiyac ve sorunları değerlendirilerek 24 Haziran Seçimlerinin ülkemize ve Karamanımıza hayır getirmesi dilekleri karşılıklı olarak paylaşıldı. Ziyaret  günün anısına çekilen fotoğraflarla son buldu.

Daha sonra Ticaret ve Sanayii Odasına geçen CHP Heyetini Başkan M. Gökhan Alkan ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı.  Ziyarette Seçimin getirileri,  ülke gündemi, ekonomiye ve ticaret hayatına ilişkin sorunlar, çözüm yolları, Karaman'ın ihtiyac ve sorunları değerlendirilerek 24 Haziran Seçimlerinin ülkemize ve Karamanımıza hayır getirmesi dilekleri karşılıklı olarak paylaşıldı. Ziyaret  günün anısına çekilen fotoğraflarla son buldu. 


DURU Bulgur'un Sponsorluğunda düzenlenen 'İlkokullar İçin Yardımcı Ders Afişleri Sergisi' için Çeşmeli Kilise'ye geçen CHP Heyeti Türk Eğitim Sistemin de İlkokullar'da kullanılan nostaljik yardımcı ders afişlerinden ve resimlerinden oluşan sergiyi gezdi.