CHP İl Başkanı koltuğunu devretti

CHP İl Başkanı koltuğunu devretti
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kadir Ergin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle İl Başkanlığını ziyaret eden çocuklara bir günlüğüne koltuğunu devretti.

CHP İl Başkanı Kadir Ergin yaptığı konuşmada: 23 Nisanı Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutluyoruz. Çocuklarımızın ileride bu koltukta oturmasını vurgulamak ve sorumluluk duygusunu geliştirmek için bizim gibi seçilmiş başkanların koltuklarını çocuklarımıza bırakmanın güzel bir gelenek olduğunu düşünüyorum. Çocuklarımıza sen yaparsın denilerek verilen öz güvenin onları verdiği mutluluğu gözlerinden anlayabiliyoruz.
CHP İl Başkanı Kadir Ergin konuşmasını Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bu sözüyle noktaladı. 
' Küçük hanımlar,küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şeyler bekliyoruz'. 
İl Başkanlık koltuğunu devralan çocuklar;'Atamızın bize ve Dünya çocuklarına armağan ettiği bu bayramın 99. yılını kutlamaktan onurlu ve sevinçliyiz. Atatürk ve Cumhuriyet çocukları olarak bize armağan edilen bu bayramı çalışarak, öğrenerek daha güzel eğitimler alarak yurdumuzu ileri medeniyetler seviyesine ulaştırmak için yılmadan çalışacağız. Biz çocuklar olarak daha iyi eğitim, daha çok oyun alanları istiyoruz.Son olarak bizler yani yarının büyükleri  olarak sizlere söz veriyoruz ayrıştırıcı değil birleştirici bir dil kullanarak güzel vatanımızı hak ettiği yere getireceğiz. Ne Mutlu Türküm Diyene'
Ayrıca CHP Lise Komisyonun  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle  düzenlemiş olduğu Atatürk Anıtına Çelenk Sunma etkinliği okunan şiirler ve konuşmalarla sona erdi.