CHP İL Teşkilatından haber sitemize ziyaret

CHP İL Teşkilatından haber sitemize ziyaret
CHP Karaman İl Başkanı Mustafa Cem Kağnıcı ve partililer haber sitemize ziyarette bulundu.
CHP yetkilileri halk ziyaretleri yanı sıra haber sitemize de ziyarette bulunarak gündemi değerlendirdi. CHP Karaman İl Başkanı Mustafa Cem Kağnıcı, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Recai Evcen, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Baştuğ, İl Yönetim Kurulu Üyesi Şevket Varol ve Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Durmaz Gazeteci Hüseyin Ölger’e ziyarette bulundu.
 
Ülkenin ekonomik sorunlarının üzerinde duran CHP Karaman İl Başkanı Mustafa Cem Kağnıcı; “ Bildiğiniz gibi hem Dünya’da hem de ülkemizde Pandemi süreci devam ediyor. Bu süreç içerisinde zaten işleri kötü olan esnafın durumu daha da kötüye gidiyor. Devlet zor günlerde halkının yanında olması gerekirken maalesef Devlet halkından yardım ister hale geldi. Ekonomik durum pandemi öncesinde de kötüydü, esnafımız sigorta, Bağ-kur ve Vergi gibi giderleri karşılamakta zorlanıyordu. Şimdi daha da zor duruma geldi. Özellikle gençlerimiz gelecekten umutsuz. İşsizlik ve hayatın zorlukları gençleri bunalıma sokuyor. Geçtiğimiz günlerde Sayın Cumhurbaşkanı gençlerle İnternet üzerinden bir program gerçekleştirdi. Gençler Cumhurbaşkanına o kadar tepki gösterdi ki, sonunda yazılan yorumları kapatmak zorunda kaldılar. Gelecekten umudu olmayan gençler Cumhurbaşkanının görmesi için “OymoyYok” mesajını attılar. Bunlar neden oluyor? Çünkü insanlarımız çaresiz, açlık sınırının altında maaşla çalışan milyonlarca insan var. Çiftçi desen ektiğinde zarar ediyor veya emeğinin karşılığını alamıyor. Tabii biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu sorunları biliyor ve bu sıkıntılardan kurtulacak projeler gerçekleştiriyoruz.” Dedi.
 
Sorunları anlatmak için basın mensuplarıyla bir araya geldiklerini belirten CHP Karaman İl Başkanı M. Cem Kağnıcı; “ Biz bu sorunları sosyal medya da anlatıyoruz ama tabii sizin destekleriniz de çok önemli. Halkımız CHP ne diyor diye merak ediyor. Biz çok şey söylüyoruz ama merkez medyasının Hükümet yanlısı olmasından dolayı bizim anlattıklarımız halka ulaşmıyor. Çalışmalarımızı halka ulaştıran Medya kuruluşları kısıtlı olması yanı sıra baskı altında işlerini yapmak zorunda kalıyorlar. Bu da gösteriyor ki; Ülkemizde Ekonomik sorun beraberinde Adalet sorununu da getiriyor. Özgür alanlar kısıtlanıyor. Sosyal medyanın kapatılmasının konuşulması bu gerçeği ortaya koyuyor. Bu bağlamda sizleri ziyaret etmek Karaman ve Ülke adına istişarelerde bulunuyoruz.” Dedi.
 
Gazeteci Hüseyin Ölger’de ziyaretten dolayı çok memnun kaldıklarını belirterek başarılar diledi.