CHP Heyetinden haber sitemize ziyaret

CHP Heyetinden haber sitemize ziyaret
CHP Karaman İl Başkanı Ayşegül Yıldız, Merkez İlçe Başkanı A. Recai Evcen ve Parti yönetimi haber sitemizi ziyaret ettiler.
Geçtiğimiz günlerde CHP’nin İl Başkanlığı görevine getirilen ve İlk Kadın İl başkanı olan Ayşegül Yıldız, CHP Merkez İlçe Ahmet Recai Evcen ve Partinin yönetim kurulu üyeleri Gazeteci Hüseyin Ölger’i ziyaret ederek 10 Ocak Gazeteciler gününü kutladı.
 
Gazeteciliğin kamu görevi olduğunun altını çizen İl başkanı Ayşegül Yıldız; “ Ülkemizde yaşanan olaylar maalesef özgürlük alanımızı kısıtlamaktadır. Hükümetin yanlış icraatlarını gündeme getiren Gazeteciler birer birer cezalandırılmaktadır. Ülkemizde Hükümeti övdüğünüz takdirde sınırsız bir özgürlüğe sahip oluyorsunuz ama Milletin menfaatini esas alarak iktidarı eleştirdiğiniz takdirde ya hapis ya da para cezasına çarptırılıyorsunuz. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak diyoruz ki, Bir gazeteci Hükümeti ve Muhalefeti destekleyebilir veya eleştirebilir buna müdahale etmeye kimsenin hakkı yoktur. Vatandaşın haber alma kaynağını kısıtlarsanız Vatandaşta size gereken cevabı bugün olmazsa yarın sandıkta verir. Şunu herkes iyi bilsin ki, Gazetecilik bir kamu görevidir. Kamunun aydınlatılması için ömrünü feda etmektir.” Dedi.
 
10 Ocak Gazeteciler günümüzü kutlayan İl Başkanı Ayşegül Yıldız; “ Bugün sizi ziyarete gelerek gününüzü kutlamak istedik. Size tarafsız gazetecilik anlayışınızdan dolayı teşekkür ediyoruz. Umarım ki önümüzde ki günler daha özgür günlerinizin başlayacağı günler olur. Şundan emin olun ki Basının özgürlüğü bizim olmazsa olmazımızdır. Bu ziyaret vesilesiyle sizleri takdir ediyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” Dedi.
 
Ziyarette CHP’nin çalışmaları hakkında bilgi veren Merkez İlçe Başkanı Ahmet Recai Evcen; “ Önümüzde çok önemli bir seçim var. Cumhuriyet Halk Partisi olarak seçime eksiksiz bir şekilde hazırız. Bütün İlçe, Belde, Köy ve Mahallelerde Teşkilatlarımız ve sandık müşahitlerimiz tam kadro olarak hazırdır. Bu seçimde Cumhuriyet Halk Partisi olarak tarihi bir oy oranına ulaşacağız. Sahaya indiğimiz de Millet gözleri yaşlı bir şekilde bizlere sarılıyor. Sizin iktidarınızı bekliyoruz diyor. Bundan dolayı Millet İttifakının Mimarı olan Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun ufku aziz Milletimize yeni bir zaferi yaşatacaktır. Bu vesile ile sizlerin 10 Ocak Gazeteciler gününü kutlar ve çalışmalarınızda başarılar dilerim.” Dedi.