CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba’dan Başkan Tarhan’a Övgü

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba’dan Başkan Tarhan’a Övgü
CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Türkiye’de en başarılı yerel yönetimlerin CHP’li belediyelerden çıktığını, bunlardan birinin de Mezitli Belediyesi olduğunu savunarak, Belediye Başkanı Neşet Tarhan’a çalışmaları dolayısıyla...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Türkiye’de en başarılı yerel yönetimlerin CHP’li belediyelerden çıktığını, bunlardan birinin de Mezitli Belediyesi olduğunu savunarak, Belediye Başkanı Neşet Tarhan’a çalışmaları dolayısıyla teşekkür etti.
Bir dizi ziyaret ve seçim çalışmaları kapsamında Mersin’e gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba, Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediyesi’nin CHP’li Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ı da ziyaret etti. Ağbaba’ya ziyaretinde, CHP Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit, CHP Adana İl Başkanı Burhanettin Bulut, Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, meclis üyeleri ve çok sayıda partili eşlik etti.
Başkanlık makamında Ağbaba’ya, Mezitli’deki çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Tarhan, tüm çalışmaları, Mezitli’nin aydınlık geleceği ve halkın mutluluğu için gerçekleştirdiklerini söyledi. Mezitli’de aldıkları bayrağı en iyi şekilde dalgalandıracaklarını belirten Tarhan, “Yaptığımız çalışmalarla kısa sürede farkımızı gösterdik. Mezitlimizde yaşayan vatandaşların mutluluğu için başarılı ve emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz. İlçemizin örgütlenmesini ve bir aile olarak bütünlüğünü sağlamak adına sosyal projeler gerçekleştiriyoruz. Hız kesmeden daha çok çalışacağız. Her şey Mezitli’nin aydınlık geleceği, halkımızın mutluluğu içindir" dedi.
“EN BAŞARILI YEREL YÖNETİMLER CHP’Lİ BELEDİYELERDEN ÇIKIYOR”
Ağbaba da Türkiye’de en başarılı yerel yönetimlerin CHP’li belediyelerden çıktığını vurguladı. Başkan Tarhan’ı çok başarılı bulduğunu ifade eden Ağbaba, "Türkiye’de belediyecilik anlamında ilkleri yaşatan belediyeler CHP’li başkanlardır. Büyükşehirlerimizde, ilçelerimizde, beldelerimizde Türkiye’ye örnek uygulamaları ilk CHP’li belediyelerimiz yapıyor" diye konuştu.
Mezitli’de kadınlara yönelik çok önemli çalışmaların yapıldığına dikkat çeken Ağbaba, şöyle devam etti: "Mezitli’de sosyal demokrat anlayışı ile sadece asfalt, kaldırım ve benzeri çalışmaların ötesine çıkan Başkan Tarhan, halka dokunan, hem sosyal anlamda hem de kültürel anlamda halkın vefalı geleceğini düşünen hizmet anlayışıyla ilerliyor" ifadelerini kullandı.
Başarılı çalışmalara Mezitli Belediyesi Kadın Üretici Pazarı’nı ve Mart ayı belediye meclis toplantısında alınan ’Mor Bayrak’ kararını örnek gösteren Ağbaba, "Mezitli’ye Başkan Tarhan’ın geldiği günden bu yana kadınlara bir çok pozitif ayrımcılık yapıldığını görüyoruz. Burada kadınlarla ilgili istihdam ve sosyal anlamda kadınlar için önemli adımlar atıldı. Bu da bizler için çok önemli. Şahsım ve partim adına yapılan tüm çalışmalardan dolayı Başkanımız Neşet Tarhan’a teşekkür ediyorum" dedi.
Ziyarette, Başkan Tarhan, Ağbaba’ya üzerinde Soli Pompeiopolis fotoğrafı bulunan gravürlü tabak hediye etti.