ÇARŞI MERKEZİNDE SU BORUSU PATLADI

ÇARŞI MERKEZİNDE SU BORUSU PATLADI
Karaman Belediyesi Su ve Kanalizasyon işletmesi çalışanları dün gece yarısı meydana gelen şebeke arızası için sabah erken saatlerde seferber oldu.
Karamanʹın Orta yerinde Cumhuriyet Alanı 4 yolu birbirine bağlayan meydanın ortasında ana boruda meydana gelen su arızası meydana geldi.
 
ARIZA GECE OLUŞTU SABAH ERKENDEN ÇALIŞMALAR BAŞLADI
Karaman Belediyesi su ve kanalizasyon işletmesi ekipleri dün gece yarısı meydana gelen arızanın nedenini tespit etmek için sabah saatlerinde uzun süren bir çaba harcadı. Uzun süren araştırmalardan sonra arızanın ana boruda meydana gelen patlamadan oluştuğu bildirildi.
 
Bu arada Molla Fenari, İsmet Paşa caddesinin Yunus Emre Caddesiyle kesiştiği kavşakta meydana gelen su arızasındaki biriken su tahliye edildi, çalışmalara yol trafiğe kısmen açık olarak devam edildi.
 
"ÖĞLEDEN ÖNCE ARIZA GİDERİLECEK SU KESİNTİSİ SONA ERECEK"
Ana boruda meydana gelen arızaya hemen müdahale edildiği, çalışmalar nedeniyle 24 Şubat 2010 Çarşamba günü oluşan arıza dolayısıyle Tahsin Ünal ve Krişiçi Mahallesiʹne sabah saatlerinde su verilemediği belirtildi. Arızadan etkilenen mahallelerin kesintili su alabildiğine dikkat çeken yetkililer, arızanın giderilmesi için ekiplerin aralıksız çalıştığını, bir-iki saat içinde su kesintisinin sona ereceğini ve arızanın giderileceği bildirildi.
 
Öte yandan caddeden geçen her yaya ve aracın olayı yakından takip ettiği dikkatlerden kaçmadı.
 
 
 
e-karaman.com