Bütün Okul Formaları Düzen Konfeksiyonda

Bütün Okul Formaları Düzen Konfeksiyonda
Düzen Konfeksiyon, her sene olduğu gibi bu sene de bütün okulların formalarını elinde tutuyor. Peki forma alırken nelere dikkat etmeliyiz.
Yeni eğitim öğretim sezonunun açılmasına günler kala, okul kıyafeti alışverişlerinde hareketlilik başladı. Bütün Okulların kıyafetlerini satış reyonunda bulunduran Düzen Konfeksiyon bu sene de kalite ve fiyatta farkını ortaya koyacak.
 
Düzen Konfeksiyon İmaret Mahallesinde 2 mağaza olarak hizmet veriyor. Normal kıyafetlerin satışının yanı sıra okul kıyafetlerinin satışını yaparak müşterilerine en iyi hizmeti veriyor.
 
OKUL KIYAFETLERİNDE NELERE DİKKAT ETMELİYİZ?
Okul Forması alırken dikkat etmemiz gerek özellikler olması gerektiğini belirten Firma yetkilisi Seyfettin Düzen; "Piyasada polyester pamuk karışık şekilde kullanılıyor. Onlar rengi daha canlı, daha diri tutuyor gibi olsa da aslında sağlıklı değiller. Hatta daha sağlıksız ama biraz da ekonomik olabiliyorlar. Burada biz pamuk ürünleri seçiyoruz" dedi.
Veliler kıyafet almak için hazırlıklarını hızlandırırken, yanlış seçilen kıyafetler, kalitesiz ürünler en çok çocukların sağlığına zarar veriyor.
 
Sağlıklı kıyafet için bilmemiz gereken bazı bilgiler veren Düzen Konfeksiyon yetkilisi Seyfettin Düzen; "Kıyafet uygulaması rahat, pamuklu ürünlerden oluyor. Biz o şekilde kullanıyoruz.
Piyasada polyester pamuk karışık şekilde kullanılıyor. Onlar rengi daha canlı, daha diri tutuyor gibi olsa da aslında sağlıklı değiller. Hatta daha sağlıksız ama biraz da ekonomik olabiliyorlar. Burada biz pamuk ürünleri seçiyoruz. O nedenle bazen yıkamalarda, renk tonlarında biraz oynama olabiliyor. Fakat sağlıklı olan pamuklu ürünlerin kullanılması ve kalıpların da daha rahat olması. Eskiden kalıplar biraz inceyken şu an yaklaşık 1 buçuk beden kadar yukarıya kaydırdık. Son yıllarda hem kızlarımızda hem erkeklerimizde oversize ürün daha kullanışlı oluyor. " ifadelerini kullandı.