Bisiklet Takımı destek bekliyor

Bisiklet Takımı destek bekliyor
Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kulübü bünyesinde çalışmalarını sürdüren Bisiklet Takımı destek bekliyor.
Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kulübü bünyesinde çalışmalarını sürdüren Bisiklet Takımı destek bekliyor. Bisiklet İl Temsilcimiz Barış Ünlü; " Şu an elimizde bulunan sporcular Türkiyeʹnin en iyi sporcuları arasındadır. 4 yıl gibi uzun bir süre bu sporcularımızı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün kısıtlı imkanları ile yetiştirerek Türkiyeʹnin önde gelen sporcuları haline getirdik. Soğuk demedik, sıcak demedik antrenmanlarımıza devam ettik.
Bisikletimiz olmamasına karşın bunu bahane etmedik emanet bisikletler temin ederek Türkiye başarıları getirdik, milli sporcular çıkardık. Yarışlara giderken paramız yok demedik temin ettik. Yarışlara Türkiyeʹnin her tarafından Devlet imkanlarını sonuna kadar kullanarak devletin araçları ile gelen kulüplere karşı, kendi araçlarımız ve kendi imkanlarımız ile gittiğimiz bu yarışlarda onurumuzla mücadele ederek Karaman ilini Türkiyeʹnin dört bir tarafında, hatta yurt dışında milli sporcularımız ile temsil ettik. Göstermiş olduğumuz bu başarılar taraflı tarafsız Türkiye deki tüm kesimler tarafından takdir edildi ve edilmektedir.
 
Ancak Karamanʹın duyarsızlığı devam etmektedir. Türkiyeʹde spor ve spor programı denilince akla hemen futbol geliyorsa, karamanımızda da akla hemen futbol gelmektedir. Yıllarca futbola çok büyük kaynaklar aktarılmış, ilimizin ileri gelenleri futbol adına mücadele etmişlerdir (Bu sözlerimden futbola karşı olduğum gibi bir düşünce ortaya çıkmasını kesinlikle istemiyorum). Ancak futbol gibi bir sporda Türkiye genelinde başarı elde edebilmek için çok büyük kaynaklar harcamanız gerekmekte ve harcadığınız takdirde de bunun başarı garantisi bulunmamaktadır. Karaman gibi illerde bireysel sporların (Bisiklet, Taekvando, boks, güreş, atletizm vb.) yapılması gerekmektedir. Bu sporlarda hem maliyet düşük olacak hem de başarı kesin olacaktır. Karaman denildiği zaman hala "Konya Karaman mı" sorusunun sorulmasının sona ermesi gerekiyorsa; bu sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler ile olacaktır.
 
Ben Karamanlı iş adamalarımıza ve Karamanımızın ileri gelenlerine seslenmek istiyorum. Gelin sponsorluk yasasından da yararlanarak bizlere destek olun. İnanın ki çok büyük maliyetler değil. İmkansızlıklar içerisinde bu başarıyı getirdiğimize göre imkan sağlandığında neler olacaktır, bence hayal etmemiz yeterli olacaktır, dedi.