Birliksan yapı grubu 25. Yılında

Birliksan yapı grubu 25. Yılında
Karaman’da çeyrek asırdır hizmet veren Birliksan Kapı Pencere firması ilk günkü heyecanıyla hizmete devam ediyor.
25 yıldır Karaman’ın markası olan Birliksan yapı gurubu Çeyrek asırdır Karaman halkına hizmet vermenin gururunu yaşıyor.
 
Firma yetkilisi Kemal Sayaslan haber sitemize yaptığı açıklamasında “ Hizmet tevazu ehlinin işidir. Biz bu düşünce ile 25 yıldır Karaman halkına hizmet veriyoruz. Bu firmanın temellerini atan Babam Ramazan Sayaslan, Mesleğimizi öğretmeden önce tevazu ve Edebi öğretti. Bana görede doğru olanı yaptı. İstediğin mesleği öğrenebilirsin ama hangi meslek olursa olsun tevazu ve edebin olmadıkça hiçbir işte başarılı olmazsın diye düşünüyorum. Karaman halkı da bu anlayışı 25 yıldır baş tacı yaptı. Allah nasip ederse Firmamız Karaman halkına bundan sonra da aynı anlayışla hizmet verecektir.” Dedi.
 
Hizmet alanlarından da bahseden Kemal Sayaslan; “ Biz yapı işlerinin hemen hemen hepsini yapıyoruz. Gerek sıfırdan yeni bir daire yapımı gerek tadilat yapımında Müşterilerimiz bizlere görevi veriyor ve biz tamamını icraa ediyoruz. PVC Kapı Pencere, Panjur cam, Balkon Alüminyum, Camekan Alüminyum, Korkuluklar ve İnşaat tadilatlarını yapıyoruz. Tabi ödemelerde de kolaylık olması açısından hiçbir vade farkı almadan Kredi Kartına 4-6-8 gibi taksitlere bölüyoruz. Böylelikle müşterilerimizi maddi açıdan zor duruma sokmuyoruz.” Dedi.
 
Bizden daha fazla bilgi almak isteyenler 0541 322 90 81 no lu telefon numarasını aramalarını söyleyen Ahmet Kemal Sayaslan; “ Değerli Karaman halkı istediği zaman bize ulaşabilirler. Bizim telefon numaramızı arasınlar Müşterilerimize 25 yıllık bir tecrübe cevap verecektir.” Dedi.