Bir Ayeti Bir Fotoğrafla Anlatmaya Nedersiniz?

Bir Ayeti Bir Fotoğrafla Anlatmaya Nedersiniz?
Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Erdem Kültür Eğitim Sosyal Dayanışma Gençlik ve Spor Kulübü Derneği arasında lise öğrencilerine yönelik düzenlenen “Bir Ayet, Bir Fotoğraf” yarışmasının protokolü imzalandı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünde gerçekleştirilen imza törenine, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Erdem-Der Yönetim Kurulu Başkanı Halil Acarlı ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Protokol imza töreninde konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, toplum yararına katkı sunacak çalışmalar bakımdan sivil toplum kuruluşlarının önemine değinerek öğrencilere çevre, insan hakları, aile ve merhamet bilinci, saygı, sosyal sorumluluk ve milli manevi değerler kazandırılması açısından “Bir Ayet, Bir Fotoğraf”  yarışmasının kıymetli bir çalışma olduğunu dile getirdi.

Yarışma hakkında bilgiler veren Erdem-Der Yönetim Kurulu Başkanı Halil Acarlı,  kurum ve kuruluş tarafından sosyo-kültür, eğitim ile milli ve manevi değerler alanlarında karşılıklı ilgileri çerçevesinde ilişkilerin geliştirilmesi, öğrencilerin bilgi ve bilinç seviyelerinin arttırılması amacıyla protokolün imzalandığını söyledi. Halil Acarlı “Protokol çerçevesinde lise öğrencilerine yönelik “Bir Ayet, Bir Fotoğraf” isimli yarışmayı düzelendik. Yarışmaya başvurular 10 Ocak 2018 tarihinde başlayacak olup, 23 Mart 2018 tarihinde sona erecektir” diye konuştu.

Program, imzalanan protokolün ilimiz için hayırlı olması temennisiyle sona erdi.