Binali Yıldırım dan Uğur Dündar a davet

Binali Yıldırım dan Uğur Dündar a davet
AK Parti İstanbul Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Ekrem İmamoğlu ile yapacağı tartışma programını Uğur Dündar'ın sunmasını istedi.

Binali Yıldırım'ın Uğur Dündar daveti herkesi şaşırttı. Özellikle AK Parti tabanı geçtiğimiz sene Saadet Partisinin Uğur Dündar davetine sert tepki göstermişti. Bugünde Binali Yıldırım'ın Ekrem İmamoğlu ile yapacağı tartışma programına Uğur Dündar'ın davet edilme teklifi karşısında birçok kişi tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

İstanbul'un seçilmiş Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ‘ortak TV programı yapacak mısınız?' sorusuna ‘Kesin yapacağız’ cevabı veren AK Parrti adayı Binali Yıldırım, “Benim tercihim isteyen bütün kanalların yayınlayacağı, bir stüdyodan yayın. Sunucu olarak; Tecrübeli olması nedeniyle; Uğur Dündar” ifadelerini kullandı.

 

DÜNDAR’DAN AÇIKLAMA

Bu çağrıya sosyal medyadan cevap veren Uğur Dündar ise, “Binali Bey’in dürüstlüğüme duyduğu güvene ve böyle bir sorumluluğu üstlendiğimde adaletin terazisini asla saptırmayacağıma emin olmasına çok teşekkür ederim…” ifadelerini kullandı.