Beyşehir’de İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Giysi Yardımı

Beyşehir’de İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Giysi Yardımı
Konya’nın Beyşehir ilçesinde, ihtiyaç sahibi yardıma muhtaç öğrencilere Kaymakamlık tarafından giysi yardımı yapıldı.İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük’ün girişimi ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile İlçe Milli Eğitim...

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, ihtiyaç sahibi yardıma muhtaç öğrencilere Kaymakamlık tarafından giysi yardımı yapıldı.
İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük’ün girişimi ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün katkıları sonucu ünlü bir giyim firması tarafından Beyşehir’e gönderilen giyim malzemelerinden ilçede öğrenim gören yardıma muhtaç bin 682 öğrenci istifade etti. Öğrencilere, ayakkabı, mont, kaban, kazak, pantolon, eşofman, çanta, çorap gibi giyim malzemelerinden oluşan giyim yardımında bulunuldu. Yardım malzemeleri, tüm okullarda İlçe Kaymakamı Başıbüyük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk ve vakıf müdürü İbrahim Metin’in eşliğinde dağıtıldı.
Kaymakam Başıbüyük, yaptığı açıklamada, giyim firmasının duyarlılığının örnek bir davranış olduğunu ve eğitim-öğretime yaklaşımlarının alkışı hak ettiğini belirterek, "Bu tür duyarlı firmaların sayısının artmasını temenni ediyorum. Bu yardımlar sayesinde bin 682 ihtiyaç sahibi öğrencimizin hem giyim ihtiyacına bir nebze olsun katkı sağlandı hem de öğrencilerimiz mutlu oldu. Girişimlerimize olumlu cevap vererek öğrencilerimizi ve vatandaşlarımızı sevindiren bu anlamlı yardımlarından dolayı firmamızın yönetim kurulu üyelerine, çalışanlarına ve emeği geçen herkese öğrencilerimiz ve ihtiyaç sahipleri adına teşekkür ediyorum" dedi.