Beyşehir Kaymakamı Başıbüyük, Beyşehirli Milli Tekvandocuları Kutladı

Beyşehir Kaymakamı Başıbüyük, Beyşehirli Milli Tekvandocuları Kutladı
Konya’nın Beyşehir İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Bir Araya Geldiği Beyşehirli Milli Tekvandocular Olan Sarı Kardeşler’i Elde Ettikleri Başarıdan Dolayı Kutladı.

Konya’nın Beyşehir İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, bir araya geldiği Beyşehirli milli tekvandocular olan Sarı Kardeşler’i elde ettikleri başarıdan dolayı kutladı.
Beyşehirli milli sporcular Ali, Yunus ve Talha Sarı kardeşler, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük ve Hüyük Kaymakamı Bayram Türker ile bir araya geldi.
Kaymakam Başıbüyük, geçtiğimiz günlerde yapılan Türkiye şampiyonasında kilosunda birinci olarak altın madalya kazanan Muhammet Talha Sarı ile Yunanistan’da yapılan uluslararası turnuvada Türkiye’ye ikincilik derecesi kazandıran Yunus Sarı’yı başarılarından ötürü kutladı. Hafta sonunda Bosna’da yapılacak olan turnuvada yarışacak olan milli sporcu kardeşlere başarı temennisinde bulunan Başıbüyük, “Sarı kardeşlerle gurur duyuyoruz. Hem uluslararası maçlarda göğsümüzü kabartıyorlar ve hem de davranış ve tutumları ile Beyşehirli gençlere örnek oluyorlar. Onlara özenen ve takip eden gençlerimizde ağabeylerinin ardından aynı başarıları yakalıyorlar. Sarı kardeşlerin şu anda Konya’da milli kampta olduklarını biliyorum. Bu sene hemen her 15 güne bir uluslararası maçlara gideceklerini öğrendim. Kendilerine başarılar diliyorum. İnşallah bu yıl yapılacak Dünya Şampiyonasında başarılı olurlar ve Olimpiyat kotasını yakalarlar” diye konuştu.
Sarı kardeşler de, tek amaçlarının olimpiyatlara katılmak olduğunu ifade ederken, Beyşehir’e bu yıl başarılarla dolu bir tekvando sezonu yaşatacaklarının sözünü verdi.