Beyşehir Belediyesi, Ankaradaki Uluslararası Fuarda Yerini Aldı

Beyşehir Belediyesi, Ankaradaki Uluslararası Fuarda Yerini Aldı
Konya’nın Beyşehir İlçe Belediyesi, Ankara’daki bu yıl 11’incisi düzenlenen uluslararası fuarda kurduğu stantla yerini aldı.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun yaptığı açıklamada, Ankara Anfa Altınpark EXPO Center’de kapılarını bugün ziyaretçilerine açan CITYTECH 11.Uluslararası Belediye ve Çevre Ekipmanları Fuarı’nda Beyşehir Belediyesi’nin de açtığı stantla yerini aldığını belirtti. 8 Eylül/1 Ekim 2017 tarihleri arasında açık kalacak uluslararası fuarda, her zaman olduğu gibi giderek değişen ve gelişen Konya’nın doğal güzellikleri ile dikkat çeken güzide ilçesi Beyşehir’i de her yönüyle tanıtabilmek için kolları sıvadıklarını belirten Özaltun, “EXPO Antalya’da açtığımız standın bir benzerini de Ankara’daki fuarda kurduk. Farklı görseliyle, fuar alanındaki diğer stantlardan farkımızı da ortaya koymuş bulunuyoruz. Burada, ilçemizi her yönüyle tanıtan çalışmalar sergiliyoruz. Stant görevlisi arkadaşlarımız, Beyşehir’le ilgili her türlü bilgi ve veriyi ziyaretçilerimize aktarma konusunda yeterli donanıma sahip personelimizden oluşuyor. Buraya gelen ziyaretçilerimize ilçemizi tanıtan kaynak, kitap ve broşürlerimizi verecekler. Standımızda, tarihi Eşrefoğlu Camimizin minyatürünü sergiliyoruz. Tarihi mekanın ahşap sultan mahfili ise standımızın ana temasını oluşturuyor. Beyşehir yöremizde kullanılan eski eşyaların tanıtıldığı, ilçemizi anlatan bannerların yer aldığı, dev ekranda yine yöremize ait görsellerin izlenebildiği standımıza fuar süresince yoğun ziyaretçi ilgisi bekliyoruz. Başkentteki hemşehrilerimizi de fuar alanındaki standımızda, aramızda görmeyi çok arzu ediyoruz” dedi.

CITYTECH, sektördeki son gelişme ve teknolojileri kullanıcılarına aktarmak amacıyla, üretici ve tüketiciyi bir araya getiren, karşılıklı alışveriş imkanı sağlayan bu yıl 11’inci kez yerli ve yabancı ziyaretçilere kapılarını açan uluslararası bir fuar olarak dikkat çekiyor.