Beşiri’de Saadet Partisi'ne binlerce kişi katıldı

Beşiri’de Saadet Partisi'ne binlerce kişi katıldı
AKP’nin Batman-Beşiri eski Belediye Başkanı ve Raşkotan Aşireti Lideri Sait Karabulut, 5 bine yakın aşiret üyesiyle birlikte AKP’den istifa ederek Saadet Partisi’ne katıldı.
AKP’nin Batman /  Beşiri eski Belediye Başkanı ve Raşkotan Aşireti Lideri Sait Karabulut, 5 bine yakın aşiret üyesiyle birlikte AKP’den istifa ederek Saadet Partisi’ne katıldı. Saadet Partisi Beşiri Belediye Başkan Adayı olan Karabulut, beraberindeki büyük kalabalıkla Beşiri Seçim Lokali’nin açılışını gerçekleştirdi.
 
“YANLIŞLIKLARI GÖRDÜĞÜMÜZ İÇİN AYRILDIK”
Saadet Partisi Beşiri Belediye Başkan Adayı olan Karabulut, yoğun bir katılımla Beşiri Seçim Lokali’nin açılışına katıldı. Kurban kesilen lokal açılışında dualar edildi, Beşiri’ye yönelik önemli projeler açıklandı. Milli Gazete’ye açıklamalarda bulunan Karabulut, “Büyük bir aşiretiz. Saadet Partimize katıldık. Gece gündüz çalışıyoruz, inşallah AKP’yi yeneceğiz” dedi.
 
“EZİCİ BİR ÇOĞUNLUKLA ALACAĞIZ”
Saadet Partisi Beşiri İlçe Başkanı Ahmet Dedebek, “1994’te yaptığımız hizmetlerimizi Beşiri halkı biliyor. Bu hizmetleri yeniden yapmak için geliyoruz. Makam mevki için değil, rahmetli Erbakan Hocamızın sözüyle Allah rızası için yapacağız. Muazzam bir katılım ve coşku var. Beşiri’yi ezici bir çoğunlukla alacağız ve ‘Rüşvet alan da veren de melundur’ tabelasını asacağız” açıklamalarında bulundu.