Belediyeden “Yarınlarımız İçin Ebeveynlik” Eğitimi

Belediyeden “Yarınlarımız İçin Ebeveynlik” Eğitimi
Karaman Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Kadın ve Aile Danışma Merkezinin düzenlediği “Yarınlarımız için Ebeveynlik” eğitimi başlıyor.

0-6 yaş aralığında çocuğu olan ebeveynlere yönelik verilecek olan eğitimde, 0-6 yaş çocuk gelişimi ile ilgili konular anlatılacak. 6 hafta sürecek olan eğitim 6 Mart Cuma günü başlayıp, 10 Nisan Cuma günü sona erecek.

Uzman Psikolog ve Pedagog Sena Saliha Akkoca ile Sosyal Hizmetler Uzmanı ve Aile Danışmanı Esin Karakaş tarafından verilecek olan eğitim kapsamında; “Hamilelik Sürecinde Beni Neler Bekliyor?” “Kardeş Kıskançlığıyla Nasıl Baş edilir?” “Güvenli Bağlanmanın Önemi Nedir?” “Sağlıklı İletişim Nasıl Olmalıdır?” “Postpartum Dönemini En Güzel Nasıl Geçirebilirim?” “Gelişimine Göre Oyun Seçimi Nasıl Olmalı?” “Tuvalet Eğitiminde Nelere Dikkat Etmeliyim?” “Çocukta Duygu Regülasyonu Nasıl Sağlanmalı?” gibi sorulara cevap bulunarak sınırlı kontenjanı olan eğitimden faydalanmak isteyenler; 0 338 212 22 10 numaralı telefondan ya da Valide Sultan Mahallesi 1. İstasyon Caddesi Karaman Lisesi karşısındaki Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğünden kayıt yaptırabilirler.