Belediyeden Hanımlar İçin Bir Tesis Daha

Belediyeden Hanımlar İçin Bir Tesis Daha
Karaman Belediyesi, hanımlar lokallerine bir yenisini daha ekliyor. Bayanların spor yapıp çeşitli kurslara katılabileceği bir merkezi daha Mümine Hatun Mahallesi’nde hizmete sunuyor.

Şehrin gelişmesi adına birçok alanda proje ve hizmet üretmeye devam eden Karaman Belediyesi, hanımlara yönelik hizmet veren sosyal tesislerine bir yenisini daha ekliyor. Mümine Hatun Mahallesi’nde mülkiyeti Karaman Belediyesi’ne ait olan ve uzun yıllar düğün salonu olarak kullanılan bina, tadilat yapılarak hanımlar lokaline dönüştürülüyor. 

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Karaman genelinde hanımlara yönelik yapılan merkezlerin beşincisini Mümine Hatun Mahallesi’nde hizmete gireceğini söyleyerek: “ Karamanlı hanımlarımızın büyük ilgi gösterdiği, spor yapıp çeşitli kurslara katıldığı yeni bir merkezi daha Mümine Hatun Mahallesi’nde hizmete açacağız. 75. Yıl Parkı yanında bulunan bina bundan sonra; Mümine Hatun, Elmaşehir ve Hürriyet Mahallesi başta olmak üzere bölgede yaşayan bayanlara hanımlar lokali olarak hizmet verecek. Hanımlar 300 m2 alana sahip merkezde, hem sportif faaliyetlerden hem de farklı dallarda kurslardan yararlanabilecekler. Çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamlayarak güzel bir hizmeti daha hanımlarla buluşturacağız” dedi.