Belediye’den Depremzedelere Psikolojik Destek

Belediye’den Depremzedelere Psikolojik Destek
Ereğli'de yaşayan Depremzedelere Psikolojik destek veriliyor
Ereğli Belediyesi ülkemizin yaşadığı deprem felaketinin ardından var gücüyle depremin bıraktığı hasarları en aza indirmek ve yaraları bir an önce sarmak adına büyük bir özveri gösterdi. Bunun yanında deprem bölgelerinden Ereğli’ye gelen vatandaşlara da destek vermeye devam ediyor.
 
Deprem birçoğumuzu sarstı, ülkemizin her bir ferdinde derin izler bırakan yüzyılın felaketi özellikle depremzede vatandaşlarımızda maddi, manevi ve psikolojik olarak da yıkıma neden oldu. İşte bu noktada devreye giren Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’nun talimatı doğrultusunda Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından depremzedelere psikolojik destek veriyor. Biraz olsun acılarını hafifletmek, ihtiyaçlarını ve beklentilerini belirlemek adına takdire şayan bir hizmet gerçekleştiriyorlar.
 
Hem depremzede vatandaşlara hem de talepte bulunan tüm vatandaşlara her hafta Salı ve Perşembe günleri 09.00 - 16.00 saatleri arasında Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün Oğuz Ata Sosyal Tesisleri’nde bulunan binasında psikolojik danışmanlık hizmeti devam edecek.