Belediyeden Aydınlatma Çalışmaları

Belediyeden Aydınlatma Çalışmaları
Karaman Belediyesi Şehrin Farkı Bölgelerinde bulunan mahalle parklarında aydınlatma çalışmaları gerçekleştiriyor, yapımı yeni tamamlanan BİFA Hemzemin Geçidinde ise aydınlatma çalışmalarını tamamladı.

Belediye ekipleri, daha önce aydınlatması olmayan ve mevcut aydınlatması arızalanan parklarda aydınlatma çalışmaları gerçekleştiriyor. Ekipler, kış aylarının gelmesi ve pandemi nedeniyle çalışmalarını daha sağlıklı ve güvenli bir şekilde yaptığı parklarda aydınlatma çalışmalarının yanı sıra bakım, onarım ve tadilat çalışmaları da yapıyor. Parkların daha güvenli ve vatandaşların huzur içerisinde gidebileceği alanlar haline getiren ekipler, eksiği ve sorunu olan parkları tek tek tespit ediyor, belirli bir plan çerçevesinde bakım ve onarımını yaparak vatandaşın hizmetine sunuyor.

BİFA Hemzemin Geçidi Aydınlatıldı

Belediye ekipleri şehir genelinde bulunan parkların yanı sıra ihtiyaç duyulan ve yeni yapılan geçitlerde de aydınlatma çalışmaları gerçekleştiriyor. Bu kapsamda daha önce Larende Altgeçidinin aydınlatma çalışmasını gerçekleştiren ekipler, yapımı yeni tamamlanan BİFA Hemzemin Geçidinin aydınlatma çalışmalarını tamamladı.

Bulvar Ve Caddeler Daha Estetik Daha Modern 

Birçok bulvar, cadde ve sokaklarda yenileme ve düzenleme çalışması yapan belediye ekipleri, gerçekleştirdiği çalışmalarla orta refüjleri daraltarak daha kullanışlı hale getiriyor. Düzenleme yapılan refüjler daha estetik taşlarla modernize edilirken aynı zamanda da aydınlatma direklerinin dikilmesiyle birlikte Şehrin Görüntüsü Daha Görsel Hale Getiriliyor.