Belediye sporun canlı yayını rekora kırıyor

Belediye sporun canlı yayını rekora kırıyor
Karaman Belediye Sporun canlı yayını yine rekorlar kırıyor.
Sezon başından beri Karaman’lı futbol severlerin izleyebilmesi için maçları canlı yayınlayan Karaman Belediye Spor halka büyük hizmet veriyor.
Gazeteci Hüseyin Ölger’in yönetiminde ki Canlı yayın geçtiğimiz hafta da kendi rekorunu kırdı. Önceki haftalarda da büyük izlenme oranlarına sahip olan Canlı yayın geçtiğimiz Isparta maçında da daha fazla izleyiciye kavuştu.
 
Karaman Belediye Spor – Isparta Belediye Spor karşılaşması Toplam da 49 bin 910 kişiye erişim yaparken 19 Bin 700 kişi de canlı yayını izledi. İzlenme sürelerine bakıldığında ortalama süre 101 dakika maçın 90 dakika olduğunu düşündüğümüzde Canlı yayını açan kişiler maçın tamamını izlemiş.
Kemal Kaynaş Stadyumunun ortalama 7 bin kişilik kapasitesi var. 19 bin 700 kişi maçın tamamını izlediğini düşündüğümüzde Kemal Kaynaş stadyumunun 4 katı izleyici Canlı yayında izliyor.
 
İzlenme oranlarının yaklaşık %60 lık kısmı yurtdışında ki hemşerilerimiz olurken geriye kalan kısmın %30’u Karaman Merkez %10’u da karşı takımın şehri yer alıyor.
 
Canlı Yayın ekibi Hüseyin Ölger Yönetiminde yapılırken Spiker Cevdet AK ve Kameraman İsmail Fehmi Acar tarafından oluşuyor.