Belediye Personeli Gönül Sofrasında Buluştu

Belediye Personeli Gönül Sofrasında Buluştu
Mersin’in Erdemli ilçe Belediyesi personeli, geleneksel birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya geldi.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen birlik ve beraberlik yemeğinde personeliyle bir araya gelen Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, özverili, iş disiplini olan ve çalışma prensibi içinde canla başla hizmet veren bir belediye olduklarını ifade ederek, "Görev yaptığımız süre içerisinde bizlerle uyum içerisinde çalışan Belediye Meclis üyelerimize ve belediye personelimize çok teşekkür ediyor, hayatını kaybeden personellerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Erdemli’nin kendi dönemlerinde hizmet atağına kalktığını, bunda da en büyük başarıların çalışma arkadaşlarına ait olduğunu vurgulayan Tollu, "9 yıl boyunca aynı inanç azim ve kararlılıkla hizmetlerimizi icraata dönüştüren, bunların halka sunulmasında da emeği olan belediye çalışanlarıdır. 9 yıllık hizmet maratonunda herkes büyük bir fedakarlıkla elinden gelen çabayı göstermiştir" ifadelerini kullandı.

25 yıl boyunca belediyede çalışmış ve ikramiyesini alamamış işçilerin olduğuna dikkati çeken Tollu, göreve geldikleri günden bu yana personellerinin her türlü haklarını koruduklarını ve alın terinin heba olmasına asla izin vermediklerini, 6 ay içinde 13 çalışma arkadaşlarının emekli olduğunu ve tüm haklarını tek seferde ödediklerini kaydetti. Emekli olan işçilerin emeğinin karşılığını defaten ödediklerini de kaydeden Tollu, her zaman işçilerin yanında olmayı sürdüreceklerini söyledi. Erdemli Belediyesi’nin hizmet üretme noktasında Türkiye’de örnek teşkil edecek bir yapıya sahip olduğunun altını çizen Tollu, her alanda Türkiye’nin en önemli belediyelerinden birisi konumunda olduklarını ve yatırım, hizmet anlamında ilklere imza attıklarını belirtti. İbadet bilinciyle hizmet ettiklerini dile getiren Tollu, Erdemli’nin gelişimi için çalışmayı sürdürmeleri gerektiğini dile getirerek, Erdemli Belediyesi olarak birlikte ve takım halinde çalışmakla güzel işler ortaya çıkardıklarını ve Erdemli için bu gayretlerin devam etmesi gerektiğinin altını çizdi. Tollu, "İlçemizi daha iyi yerlere getirmek için hep birlikte çalışıyoruz. Erdemli’ye daha kaliteli hizmet sunmak adına omuz omuza gece gündüz çalışıyoruz. Personellerimizin azmi ile kentimize daha çok hizmetler vereceğiz. Bireye dayalı başarı olmaz. Bir belediye başkanı tek başına başarılı olamaz. İnsanlarımızın hayat kalitesini yaşam standartlarını yükseltmek adına ibadet inancıyla aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. İlçemizin gelişimi adına meclis üyelerimiz ve personelimiz büyük emek sarf ediyor. İlçemize yaptığımız hizmetlerin her aşamasında çalışanlarımızın alın teri var. Herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Belediyelerin halkın yerel ve sosyal ihtiyaçlarını karşılamak üzere görev yaptığını, kent yaşamının hemen her aşamasında mutlaka belediye olduğunu ifade eden Tollu, "Belediyemiz tarafından 9 yıl boyunca yapılan hizmetlerin her aşamasında birbirine gönülden bağlı belediye çalışanlarımızın emeği inkar edilemez. Aynı inanç azim ve kararlılıkla hizmetlerimizi icraata dönüştüren, bunların halka sunulmasında da emeği olan belediye çalışanlarıdır. Kardeşlik hukukunun zirveye çıktığı birbiriyle dayanışma içinde olan güçlü bir yapıya sahibiz. Biz bu yapıyı inşallah korumaya devam edeceğiz, bu vesile ile Erdemli’miz adına ve Erdemli Belediyesi adına yaptığınız çalışmalar bu çalışmalardaki özverili gayretlerinizden dolayı hepinize tek tek teşekkür ediyorum” dedi.