Belediye Ekipleri Yoğun Mesai Harcıyor

Belediye Ekipleri Yoğun Mesai Harcıyor
Mahalle ayrımı gözetmeksizin her mahalleye eşit hizmet götürmeyi amaçlayan Karaman Belediyesi, şehri güzelleştirmek adına yoğun mesai harcıyor.

Fen İşleri ekipleri, şehrin birçok mahallesinde sıcak asfalt ve soğuk asfalt serimi, kaldırım ve kavşak düzenlemesi, yol bakım ve onarım çalışması ile orta refüj bordür çalışmalarına devam ediyor.
Merkez-kırsal ayırımı olmadan her mahalleye eşit hizmet götürme anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Karaman Belediyesi şehri daha güzel ve yaşanabilir bir hale getirebilmek için tüm birimleri ile yoğun mesai harcıyor. Kentin dört bir tarafına dağılan ekipler altyapıdan temizlik, ulaşım, park-bahçe ve yol çalışmalarına kadar mahallelerin tüm ihtiyaçlarını ele alıyor. Bu bağlamda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de yapılan planlama çerçevesinde asfalt kaplama, kaldırım yenileme ve kavşak düzenleme çalışmalarını büyük bir titizlikle yürütüyor. Ekipler, 100. Yıl Bulvarı’nda Adalet Sarayının bulunduğu kısımda başlattığı otopark ve yeşil bant çalışmasını tamamladı. İkinci organize yolu ve Yeni sanayi sitesinde orta refüj bordür çalışması, Cumhuriyet Mahallesi’ndeki dört sokakta kaldırım düzenlemesi, Urgan Mahallesi’nde asfalt serimi ve deforme olan bazı cadde ve sokaklarda da bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor.  
Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, mahallelerde devam eden çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada: “Bütün çaba ve mücadelemiz, mahallelerimizin altyapı eksikliklerini tamamlamak ve vatandaşlarımızın belediyecilik hizmetleri anlamında yaşadığı sıkıntıları ortadan kaldırmak içindir. Çünkü göreve geldiğimiz ilk günden bu yana vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu hizmetleri sunmak, talep ve şikâyetlerini çözmek, görev ve sorumluluğumuzu layıkıyla yerine getirmek için çalışacağımıza söz verdik.
Bu amaçla, tüm hemşehrilerimizin daha ferah bir ortamda yaşamlarını sağlamak, ihtiyaç duydukları hizmet ve çalışmaları hakkaniyetli, eksiksiz ve zamanında ulaştırmanın yoğun gayreti içerisindeyiz. Belediyemizin sahip olduğu bütçe ve mali kaynakları mahallelerimize eşit, kaliteli ve uzun ömürlü hizmetler için kullanıyoruz. Merkez veya kırsal ayırımı yapmadan, Karaman’da el değmedik sokak, hizmet görmedik mahalle bırakmayacağız” diye konuştu.