Belediye Başkan Adayı Savaş Kalaycı’dan “40 Yıllık Hatır” Jesti

Belediye Başkan Adayı Savaş Kalaycı’dan “40 Yıllık Hatır” Jesti
Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Savaş Kalaycı yoğun bir şekilde sürdürdüğü seçim faaliyetlerinde farklı çalışmalara imza atarak vatandaşların gönlünü kazanmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde hem çevre duyarlılığına dikkat çekmek hem de aile ekonomisine katkı sağlamak amacıyla özel tasarlanmış binlerce bez çantayı vatandaşlara dağıttıran Başkan Adayı Kalaycı, bu kez de içerisinde kahve ve lokum olan hediye kutusunu vatandaşlara bizzat takdim ederek farklılığını bir kez daha ortaya koydu. 

Üzerinde, “Bir Fincan Kahvenin Kırk Yıl Hatırı Vardır Derler.. Kırk Yıldır Suyunu, Çayını, Kahvesini İçtiğimiz, Ekmeğini Yediğimiz Memleketimiz Karaman’a Hizmet İçin Yola Çıktık. Destek ve Dualarınızı Bekliyorum.” şeklinde bir mesaj bulunan kahve lokum kutusunu vatandaşlara hediye eden ve vatandaşlardan büyük ilgi gören Kalaycı;

“Adaylığımın kesinleşmesinden itibaren yoğun bir çalışma temposu içerisine girdik ve Allah’ın izni ile son güne kadar da çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Ben bütün hemşehrilerime gösterdikleri ilgi ve verdikleri desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Biz seçim çalışmalarımızın olabildiğince verimli geçmesine ve bu çalışmalarda alışılmışın dışında fakat kesinlikle israfa kaçmadan bir takım argümanlar kullanmaya dikkat ediyoruz. 

Bugün arkadaşlarımızla, özellikle de Kadın Kollarımızın değerli yönetici ve üyeleri ile birlikte yaptığımız esnaf ziyaretlerinde ve cadde gezilerinde vatandaşlarımıza özel hazırlanmış kahve-lokum ikramında bulunduk. Vatandaşlarımıza ulaştırmaya devam edeceğiz. Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır derler. Memleketimizin bizim üzerimizdeki hatırı ve bizlere yüklediği sorumluluğun ise tarifi yok. Memleketimize hizmet etmek için yola çıktık. Bu vesile ile değerli hemşehrilerimizden desteklerini ve dualarını talep ediyoruz. Gördüğümüz ilgi ve gösterilen samimiyet bizleri son derece mutlu ediyor. Çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her şey Karaman için.” dedi.