Bayramın Çikolatası Saraydan

Bayramın Çikolatası Saraydan
Saray’ın lezzetli sütlü ve bitter madlen çikolataları ile içi krema ve fındık dolgulu Cevher Fındıklı Sütlü Çikolatası bayramın tadına tat katacak.
Birbirinden lezzetli ürünleri ile hem çocukların hem de büyüklerin gözdesi Saray Bisküvi, bu Ramazan Bayramı’nda da paylaşmanın değerini artıran ürünlerini tüketicisi ile buluşturacak. 
Nefis sütlü ve bitter seçenekli Madlen çikolataları ve içi krema, fındık dolgulu Cevher fındıklı sütlü çikolata ile bu bayram Saray, damakları lezzetli bir yolculuğa davet ederken hem de tüm sevenlerin bir arada olduğu eşsiz sohbetleri tatlandıracak. Atıştırmalık lezzetleriyle 35 yıldır Türkiye’nin sevilen bisküvi ve çikolata markası Saray’ın bayrama özel zarif kutuları ile dikkat çeken lezzetlerinden Saray Madlen Sütlü ve Bitter Çikolata 280 gr, Saray Kare Madlen Sütlü ve Bitter Çikolata 250 gr, Cevher Fındıklı Sütlü Çikolata 500 gr’lık paketler halinde diğer bayramlık Saray lezzetleri ile birlikte pek çok ulusal ve yerel zincir ile marketlerde yer alıyor.
 
Ayrıca Saray Bisküvi, Ramazan Bayramı’na özel sosyal medya üzerinden bayramda "Evde Saray Varsa Kapınızı Çalan Çok Olur" reklam filmiyle ilgili bir yarışma düzenliyor. Kazanmak için; "Evde Saray varsa, kapınızı çalan çok olur!" reklam filmini www.facebook.com/saraybiskuvi ve instagram/SarayBiskuvi adreslerinden paylaşmak gerekiyor. 1 Temmuz 2016 Cuma günü başlayan yarışma, 10 Temmuz 2016 Pazar günü sona eriyor. Yarışma sonunda toplam 20 şanslı kişi Saray'dan lezzet dolu hediyeler kazanma şansı yakalıyor.
 
 

Evde SARAY varsa, kapınızı çalan çok olur! yarışması için Saray Bisküvi YouTube linkine aşağıdan ulaşılabiliyor.
 
https://www.youtube.com/watch?v=fTpPgci8OOo
 
Saray Bisküvi ve ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi almak için;
 
www.saraybiskuvi.com.tr
 
www.facebook.com/saraybiskuvi,
 
www.twitter.com/Saray_Biskuvi
 
www.instagram.com/saraybiskuvi adresleri ziyaret edilebilir.