Başyayla’da MHP Rüzgârı esiyor

Başyayla’da MHP Rüzgârı esiyor
MHP’nin Başyayla Adayı Yunus Yıldız, ilçede en iddialı aday olarak görülüyor.
Gazeteci Hüseyin Ölger, Hafta sonu Başyayla’ya ziyarette bulunarak MHP’nin adayı Yunus Yıldız’la Yerel seçimleri konuştu. İlçede vatandaşlarla da görüşen Hüseyin Ölger, MHP’nin adayı Yunus Yıldız’ın çok büyük destek gördüğünü özellikle AK Parti tabanının destek verdiğini belirtti.
 
Karamaninsesi.com’a konuşan MHP’nin adayı Yunus Yıldız, seçimlerden zaferle çıkacaklarını belirterek; “ Öncelikle buralara kadar gelerek bizleri ziyarette bulunduğunuz için gazetenize ve sizlere çok teşekkür ediyorum. Sizlerde ilçede ufakta olsa araştırmalarda bulundunuz vatandaşın tepkilerini görüyorsunuz. Bu seçim bizim zaferimizle sonuçlanacağına inandığımız bir seçim olacak. Bildiğiniz gibi Başyayla MHP’nin di. Mevcut başkanımız Şerafettin Bulgurcu rekor kırarak seçimleri kazanmıştı bildiğiniz gibi bu seçimde aday yapılmadı. Şimdi vatandaşlardan 10 yıl sonra büyük bir ilgi ile karşı karşıyayız.” Dedi.
 
Halkın nabzını tutan Gazeteci Hüseyin Ölger, Başyayla halkının AK Parti Genel Merkezine çok büyük tepki gösterdiklerini belirtti. Vatandaşın Mevcut Başkanları Şerafettin Bulgurcu’ya %82’ye yakın rekor bir destek verdiklerini ve buna rağmen Bulgurcu’nun aday yapılmamasının halkın iradesine saygısızlık olduğunu ve kimsenin oyunun hiçbir partide ipotek altında olmadığını Başyayla halkı tarafından dile getirildiğini belirtti.
 
Başyayla Belediye Başkanı Şerafettin Bulgurcu ile görüşen Hüseyin Ölger, Başkandan seçim değerlendirmesi aldı.
Hüseyin Ölger’e kısa bir açıklamada bulunan Şerafettin Bulgurcu; “ Bildiğiniz gibi ben bu ilçenin Belediye Başkanıyım, hangi görüşten olursa olsun bütün Başyayla halkının başkanıyım. Her hangi bir partinin adayını desteklemem bu süreçte etik olmaz.” Dedi.
 
Gazeteci Hüseyin Ölger; “ MHP’nin adayı Yunus Yıldız sizin personelinizdi onun hakkında ne söylemek istersiniz.” Sorusuna cevap veren Şerafettin Bulgurcu; “ Yunus bey benim yanımda uzun süre çalışmış dürüst bir insandır. Kendisinin bir defa olsun yalanını veya bir yanlışını görmedim. Allah yardımcısı olsun. Dediğim gibi ben tarafsızım bütün adaylara eşit mesafedeyim. Yunus beyde o adaylardan biridir. Elinden dilinden emin olduğum dürüst bir insandır. Bu kadarını söyleyebilirim.” Dedi.