Başkanlar Selçuklu‘Da Yatırımları Değerlendirdi

Başkanlar Selçuklu‘Da Yatırımları Değerlendirdi
AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı önderliğinde büyükşehir belediye başkanı ve merkez ilçe belediye başkanları istişare toplantısında bir araya geldi.

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, AK Parti İl Teşkilatı Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Sürücü, AK Parti İl Teşkilatı Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Seyit Mehmet Sümer Selçuklu Belediye’sinde düzenlenen istişare toplantısında bir araya geldi. AK Parti Konya İl Başkanlığı tarafından organize edilen "AK Parti İl Teşkilatı Yerel Yönetimler Koordinasyon toplantısı Selçuklu Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıda hükümet, belediye ve diğer kurumların çalışmaları, yatırım ve projeler ile belediye hizmetleri ele alındı. Başkanlar toplantısında devam eden yatırımlarda gelinen son aşamalar da değerlendirildi.

Toplantıya ev sahipliği yapan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Konya’da belediyeler arası koordinasyonun en üst düzeyde devam ettiğini ifade etti. Başkan Altay, "Hükümetimiz ve belediyelerimiz arasında yürütülen üst düzey koordinasyon şehri her geçen gün büyük bir cazibe merkezi haline getiriyor. Ülkemiz bir taraftan terör ve terör unsurlarına karşı mücadelesini sürdürürken aynı zamanda kalkınma ve büyümesini de devam ettiriyor. Bizler de yerel yöneticiler olarak tüm enerjimizi şehrin gelişimine ve hedeflerini gerçekleştirmesine ayırıyoruz. Bu bağlamda mutat olarak gerçekleştirdiğimiz toplantılar hizmet kalitesine katkı sağlıyor" dedi.