Başkanı Kalaycı'dan Polis Haftası Kutlama Mesajı

Başkanı Kalaycı'dan  Polis Haftası Kutlama Mesajı
Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı

Yayınladığı mesajda Türk Polis Teşkilatının bağrından çıktığı aziz Türk milletinin gönlünde taht kurduğunu belirten Kalaycı; 

“Türk Polis Teşkilatımızın 174. Yılını kutluyor, Emniyet Teşkilatımızın tüm fertlerine görevlerinde üstün başarılar ve esenlikler temenni ediyorum. Görevi başında şehit olmuş ve ebediyete intikal etmiş kahramanlarımıza Cenabı Allah’tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum.  

Polis Teşkilatımız, milletimizin asırlara uzanan devlet tecrübesi ve idari bilgi birikiminin en somut örneklerinden ve en güzel göstergelerinden birisidir. Ülkemizin ve özellikle de şehrimizin huzur ve güvenliği için mesai mefhumu gözetmeksizin görev ifa eden, milletimiz güvende olsun diye kendi canını ortaya koymaktan çekinmeyen kahramanlarımızla ne kadar iftihar etsek azdır. Bazı borçlar asla ödenmez. Polis teşkilatımızın yılmaz neferlerine olan minnet ve şükran borcumuz da bunlardan birisidir. 

Demokratik değerlere ve hukukun üstünlüğüne bağlı kalarak görevini sürdüren ve uzun yıllardır dimdik ayakta duran polis teşkilatımızın her bir ferdinin bu özel günlerini tekrar kutluyor, aile fertleri ile birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu ve başarılarla dolu uzun ömürler diliyorum.” Dedi.