Başkan Özgüven, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Başkan Özgüven, Gazetecilerle Bir Araya Geldi
Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve AK Parti İlçe Başkanı Abdulkadir Düzen 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle ilçede çalışan ulusal ve yerel basın çalışanlarıyla bir araya geldi.

Böyle günler bazı şeylerin hatırlanmasına ve vurgulanmasına vesile olduğunu ifade eden Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, “Bugün sizin gününüz. Sizler kamuoyunun bilgilendirilmesi noktasında önemli bir görev ifa ediyorsunuz. Özellikle belediye olarak, biz siyasiler olarak vatandaşlarımıza mesajlarımızın ulaştırılmasında, çalışmalarımızın anlatılmasında, paylaşılmasında Ereğli basınından büyük katkı aldık. Bu anlamda sizler de bizlerin birer mesai arkadaşları oldunuz. Bu anlamda bir Ereğlili olarak, şahsım ve belediye başkanı olarak sizlere teşekkür ediyorum. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü bir kez daha kutlayarak, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Ereğli AK Parti İlçe Başkanı Abdulkadir Düzen ise, “Basın, ülkemizde vatandaşlarımızın bilgilendirilmesi konusunda çok büyük görevler üstleniyor. Kimi zaman kolay, kimi zaman zor bazen de çetin şartlarda çalışıyorsunuz. Allah hepinize kolaylıklar versin. Hükümetimiz politikaları ve Ereğli’de yaptığımızın faaliyetler konusunda vatandaşlarımızı bilgilendirirken göstermiş olduğunuz gayretlerden dolayı teşekkür ediyor, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum” diye konuştu.

Kahvaltının ardından Ereğli AK Parti İlçe Başkanı Abdulkadir Düzen ve Belediye Başkanı Özkan Özgüven basın mensuplarına hediye takdiminde bulundu.