Başkan Zorlu koltuğunu Minik Bahar'a bıraktı.

Başkan Zorlu koltuğunu Minik Bahar'a bıraktı.
Belediye Başkanı Atila Zorlu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle koltuğunu İlçemiz Anaokulu öğrencisi Bahar Kırındı’ya bıraktı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Atila Zorlu makamını bu yıl İlçemiz Anaokulu öğrencisi Bahar Kırındı’ya bırakarak şunları söyledi: Çocuklarımıza armağan edilen bugünü, ülkemizde yaşanan salgın sebebiyle coşkuyla kutlayamamanın burukluğunu yaşamaktayız . Öncelikle Baş Öğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün "Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz." sözünü hatırlatarak Mustafa Kemal Atatürk’ün hem Türk hem de bütün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum. O büyük yürek Cumhuriyeti sizin gibi minik kalplere emanet etti. Bu da Atatürk’ün Türk çocuklarına Türk gençlerine ne kadar güvendiğini gösteriyor. O yüzden ben de koltuğumu bugün sizlere emanet etmekten mutluluk duyuyorum ifadelerini kullandı. 

Belediye Başkanımız Atila Zorlu sözlerine Nutuk Cumhuriyet'imizin yol haritasıdır, Nutuk bize Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün emanetidir, Nutuk siz evlatlarımızın da baş ucu kitabı olduğunu belirterek minik öğrencimize çocuklar için hazırlanan Nutuk kitabı ve oyuncak hediye etti. AYRICA ÇOCUKLAR İÇİN HAZIRLANAN NUTUK KİTABINDAN ALMAK İSTEYEN VATANDAŞLARIMIZ KİTAPLARINI PAZARTESİ’DEN İTİBAREN BELEDİYEMİZDEN TEMİN EDEBİLECEKLERİNİ SÖZLERİNE EKLEDİ.