Başkan Tutaldan Engellilere Ziyaret

Başkan Tutaldan Engellilere Ziyaret
Konya’nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, kırsal mahallerde bulunan engelli ailelere ziyarette bulunarak sohbet etti.

Her fırsatta engelli vatandaşların yanında olmaya çalışan Başkan Tutal’ın sürpriz ziyareti aileleri mutlu etti. Başkan Tutal, Seydişehir’in İncesu Mahallesinde ikamet eden down sendromlu Fatih Kartal, Zihinsel engelli Fatma Çalı ve Bedensel Engelli Rahime Arslanoğlu’nu evinde ziyaret ederek sohbet etti. Ailesiyle yaşayan ve en büyük tutkusu traktör kullanmak olan down sendromlu Fatih’in tarım araçlarına ilgisi olduğunu öğrenen Başkan Tutal, hangi tarım araçlarını kullandığını sorarak bir süre sohbet etti. Başkan Tutal, Fatih’e bir daha ki ziyaretinde birlikte traktör kullanma sözü verdi.

Başkan Tutal’ı karşısında gören Fatma Çalı ise, "Seni tanıyorum. Belediye Başkanısın. Hep geliyorsun bana selam veriyor konuşuyorsun. Tayyip Erdoğan bize yardım ediyor. Sen de yardım ediyorsun. Hepinize dua ediyorum" dedi.

Başkan Tutal’ın kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı mutlu olduklarını dile getiren Fatih Kartal, "Allah hiçbir zaman başkanımızı başımızdan eksik etmesin, Bugün evimizi ziyaret ederek, bizleri sevindirdi. Sağolsun başkanımız her zaman bizimle yakından ilgileniyor. İsteklerimizi yerine getirmeye gayret gösteriyor. Biz başkanımızdan razıyız Allah’ta kendisinden razı olsun" ifadelerini kullandı.