Başkan Tutal, Personelle Bir Araya Geldi

Başkan Tutal, Personelle Bir Araya Geldi
Konya’nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Makine Parkı Amirliği bünyesinde çalışan personel ile istişarede bulundu.

Makine Parkı Amirliği bünyesinde çalışan personelle bir araya gelen Başkan Tutal, çalışanlarının taleplerini dinleyerek, 2018 yılı çalışma planları hakkında görüş alış verişinde bulundu.

Herkesten özverili bir şekilde çalışmalarını isteyen Başkan Tutal, “Vatandaşlarımızın belediyemize dönük beklentilerini karşılamak ve hizmet üretmek için var gücümüzle çalışmalıyız. Hizmette eşitlik prensibiyle her alanda üretmeli ve bu üretimi halkın hizmetine layıkıyla vermeliyiz. Şeffaf belediyecilik anlayışı ile görevimizi devam ettirmeliyiz. Geçen yıl planladığımız işlerin büyük bir kısmını hayata geçirdik” dedi.

Başkan Tutal, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Hepimiz çalışmalarımızda çözüm üreteceğiz. Bir makine düşünün ve o makinenin parçalarını, işte o makine ne kadar sağlam çalışırsa bizde bu şehre o kadar sağlam hizmet edebiliriz. Eğer biz bu şehirde yaşayan bir garibanın, yetimin, fakirin, mazlumun ihtiyacına destek veriyor, onun ihtiyacını gideriyor ve bu şehri yaşanabilir şehir haline getiriyorsak en hayırlı hizmeti yapıyoruz. Her birimizin farklı bir görevi, farklı bir işlevi, farklı bir çalışma alanı var, hizmet üretiyoruz. Bu işlerin tamamı toplandığında Seydişehir’e hizmet olarak dönüyor. Burada da her birinizin katkısı var. Ben çalışmalarınızdan ve emeğimizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum.”

Makine Parkı Amirliği bünyesine çalışan personel ise Başkan Tutal’a teşekkür ederek 2018 yılı sezon çalışmalarında gereken önemi vererek vatandaşların hizmetinde olacaklarını kaydetti.