Başkan Tutal, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Başkan Tutal, Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Konya’nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, merkez mahalle muhtarlarını ofislerinde ziyaret etti.

Merkez mahalle muhtarlarını ziyaret eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi. Mahalle muhtarlarının taleplerini de dinleyen Başkan Tutal, mahalle muhtarlarını ziyareti sırasında esnaflarla da görüşerek bir süre sohbet etti. Başkan Tutal, bu kapsamda Hacıseyitali Mahallesi Muhtarı Mustafa Öncel, Ulukapı Mahallesi Muhtarı Ömer Pekşenarslan, Seyyidharun Mahallesi Muhtarı Yaşar Arın, Yenicami Mahallesi Muhtarı Nazım Mert, Stad Mahallesi Muhtarı Fazlı Can ve Pınarbaşı Mahalle Muhtarı Mustafa Çağlayan’ı ziyaret etti. Mahalle muhtarlarıyla sürekli iletişim halinde olduklarını belirten Başkan Tutal, "Mahalle ziyaretlerimizi devam ettiriyoruz. Kırsal mahallerimizi tamamladık. Merkez mahallelerimizde "Hasbihal" toplantılarına devam edeceğiz. Mahallelerimizde bulunan eksikliklerimizi, sizlerden alacağımız bilgiler ile değerlendirerek bahar çalışma programlarımızı hazırlayacağız" dedi.

Bu yıl çalışma programlarının ağırlığının merkez mahallerde olacağını ifade eden Başkan Tutal, “Bu yıl ağırlıklı olarak merkez mahallelerimizde kaldırım ve asfalt çalışmalarımız olacak. Genelde asfalt sorunumuz var. Onları tamamlayacağız" diye konuştu.

Muhtarların ofislerinin olmasının önemli bir etken olduğunu belirten Tutal, "Vatandaş gittiği zaman muhtarımızı hemen bulmalı, işyeri olan ve sabit noktası olan muhtarlarımızın seçimlerde avantajınız oluyor" şeklinde konuştu.

Kendilerine yapılan ziyaretlerden dolayı memnuniyetlerini ifade eden merkez mahalle muhtarları da, başkan Tutal’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.