Başkan Toru: “Meramda Asfalt Kalitesini Yükselttik”

Başkan Toru: “Meramda Asfalt Kalitesini Yükselttik”
Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi, ilçenin farklı mahallelerinde altyapı, tretuvar, parke bordür ve asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Meram Belediyesi asfalt çalışmaları kapsamında Saadet Mahallesi’nde 10 sokakta yol düzenleme çalışmasına devam ediyor. Çalışmaları denetleyen Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Saadet Mahallesi’nde sürdürülen çalışmaları denetledi. Belediye olarak tüm mahallelerde çalışmaların büyük bir hızla devam ettiğini vurgulayan Başkan Toru, “Saadet Mahallemizde 2016 yılında 6 sokakta asfalt ve altyapı çalışmasını tamamlamıştık. 2017 yılında ise 10 sokakta 3 ayrı ekibimiz çalışmalarını sürdürüyor. Şu anda altyapı, parke bordür, tretuvar ve drenaj çalışmaları tamamlandı. PMT dediğimiz Plent Mix Temel malzeme ile altyapısı daha da güçlendiriliyor. Altyapısı tamamlanan sokaklarda asfaltlama çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Bu dönemde asfalt kalitesini ve standardını yükselttiklerine dikkat çeken Toru, “Asfaltın daha uzun ömürlü olması ve daha sağlıklı olarak kullanılabilmesi anlamında kaliteyi ve standardı yükseltiyoruz. Plent Mix Temel malzemesini ilk defa 2014 yılından itibaren belediye olarak kullanmaya başladık. Bu sayede Meram bölgesinde asfaltın standardını da yukarılara çekmiş olduk. Hayırlı ve uğurlu osun” ifadelerini kullandı.