Başkan Tarhan’dan Aşevine Bağış Yapan Hayırseverlere Teşekkür

Başkan Tarhan’dan Aşevine Bağış Yapan Hayırseverlere Teşekkür
Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, hizmete açtıkları aşevine hayırsever vatandaşların yaptıkları bağışlarla daha çok ihtiyaç sahibine sıcak yemek sunduklarını belirterek, hayırseverlere teşekkür etti.Başkan...

Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, hizmete açtıkları aşevine hayırsever vatandaşların yaptıkları bağışlarla daha çok ihtiyaç sahibine sıcak yemek sunduklarını belirterek, hayırseverlere teşekkür etti.
Başkan Tarhan, yaptığı yazılı açıklamada, Mezitli Belediyesi Aşevi’nin hayırsever vatandaşların bağışlarıyla güçlenerek daha çok ihtiyaç sahibi aileye ulaştığını kaydetti. Yapılan bağışların son derece önemli olduğunu vurgulayan Tarhan, “Belediyemizin olanakları doğrultusunda hizmete açtığımız aşevimiz, halkımızın bağışlarıyla her geçen gün daha çok ihtiyaç sahibi vatandaşımıza sıcak aş sunmaya devam ediyor. Aşevimize gelen vatandaşlar yaptıkları bağışların özenle değerlendirilerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını gördüklerinde, yaptıkları bağışın ne derece önemli olduğunun bir kez daha anlıyorlar. Dağıttığımız tüm yemeklerin olanaklarımız ölçüsünde etli olmasını istiyoruz. Bu yüzden aşevimize yapılan kurban bağışları çok önemli. Aşevimize bugüne kadar bağış yapan tüm hayırseverlere belediyemiz ve halkımız adına teşekkür ediyorum” dedi.