Başkan Kocamaz, Başkan Türk’ü Ziyaret Etti

Başkan Kocamaz, Başkan Türk’ü Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ile merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Mehmet Fazıl Türk, kentin sorunlarının eşgüdümlü çalışmayla çözülebileceği noktasında birleşerek, işbirliği içerisinde çalışacakları...

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ile merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Mehmet Fazıl Türk, kentin sorunlarının eşgüdümlü çalışmayla çözülebileceği noktasında birleşerek, işbirliği içerisinde çalışacakları mesajını verdiler.
Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haluk Tunçsu ile birlikte Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Türk’e iade-i ziyarette bulundu. Başkan Kocamaz ve Tunçsu’yu makamında konuk eden Türk’e, Akdeniz Belediyesi Eş Başkan Yardımcıları Sebahat Gençtarih Cebe, Ülfiye Özcan ve Bedrettin Gündeş ile meclis üyeleri de eşlik etti. Ziyarette, son dönemde gündemde olan Kasaplar Çarşısı ve Balık Pazarı Çevresi Sokak Sağlıklaştırma ve Kentsel Tasarım Projesi’ni değerlendiren Kocamaz ve Türk, kent merkezinde bu ve benzeri iyileştirmeler ile Mersin’in yeni bir çehreye bürüneceğini ifade ettiler.
Kocamaz, ziyarette yaptığı konuşmada, Mersin’in problemlerinin Mersin’de yaşayan herkesi eşit şekilde ilgilendirdiğini kaydetti. Bütün ilçe belediyeleriyle birlikte Mersin’in sorunlarının çözümü noktasında bir konsensüs içerisinde hareket edeceklerini belirten Kocamaz, “Bu problemleri ortadan kaldırmak için birbirimize her türlü desteği vereceğiz ve Mersin’i hak ettiği yere hep birlikte getireceğiz. Madem Mersin’de birlikte yaşıyoruz, Mersin’in ortak paydasında birleşmek mecburiyetindeyiz. Mersin’in problemlerini ilçe belediyelerimiz de biliyor, biz de biliyoruz. O zaman çözüm noktasında birbirimize destek vermek, birbirimizle sıkıntı ve problemleri paylaşmak ve Mersin’i hak ettiği yere getirmek hepimizin boynunun borcudur. Ben Fazıl Başkan’a bizi kabul ettiği için teşekkür ediyor, daha güzel çalışmalara hep birlikte imza atmayı diliyorum” dedi.
Kocamaz, işbirliğine hazır olduklarını söyleyen Başkan Türk de Başkan Kocamaz ile Büyükşehir Meclisi başta olmak üzere pek çok platformda birlikte çalıştıklarını kaydetti. Kent merkezi başta olmak üzere Mersin’in dört bir yanında geliştirilen olumlu projelerin daima destekçisi olacaklarını vurgulayan Türk, Mersin’in diğer Büyükşehirlere kıyasla daha büyük sıkıntıları olduğunu anımsatarak, bunları aşma noktasında başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliğine hazır olduklarını ifade etti.