Başkan Kalaycı’nın 15 Temmuz Mesajı

Başkan Kalaycı’nın 15 Temmuz Mesajı
Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, hain kalkışmada göğsünü siper ederek hayatlarını kaybeden tüm şehitlerimizi rahmetle andı.

Belediye Başkanı Savaş Kalaycı mesajında şu ifadelere yer verdi: 
“15 Temmuz 2016 gecesinde hainler yurdumuzu ele geçirmek için bir kalkışma girişiminde bulunmuş polis, asker ve sivillerden oluşmak üzere 250 vatan evladımızı şehit etmiştir. Devletimizin ve Yüce Türk Milletinin birliğine ve bütünlüğüne kast eden hain saldırı, şerefli milletimizin gösterdiği birlik ve beraberlik olgusuyla dünyaya örnek olmuş, hedefine ulaşamamış, bastırılmıştır. Söz konusu vatan olunca her şeyin teferruattan ibaret olduğunu aziz milletimiz bir kez daha göstermiştir. 

Bu duygu ve düşüncelerle Mukaddes Vatanımızın Bölünmez Bütünlüğü İçin Canlarını Hiç Düşünmeden Feda Eden Aziz Şehitlerimizi Rahmetle Ve Minnetle Anıyorum. Gazilerimize Allah’tan sağlıklı ve hayırlı ömürler diliyorum. Darbe girişimine karşı dik bir duruş sergileyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye şükranlarımı sunuyorum. Türkiye Cumhuriyeti sonsuza kadar var olacaktır.”