Başkan Kalaycı 15 Temmuz Şehitleri Anma Programına Katıldı

Başkan Kalaycı 15 Temmuz  Şehitleri Anma  Programına Katıldı
Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı 15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen programa katıldı.

Program bugün (15 Temmuz Pazartesi) Garnizon ve Polis Şehitliklerine düzenlenen ziyaretle başladı. Kur’an-ı Kerim okunması ve edilen duaların ardından şehit kabirlerine karanfil bırakıldı. 

Burada düzenlenen programın ardından 15 Temmuz gecesi şehadete yürüyen Karamanlı Şehidimiz Muhammed Yalçın’ın Kâzımkarabekir İlçesi’ndeki baba evi ziyaret edildi. Burada edilen duaların ardından evladını vatan için şehit veren Yalçın ailesine başsağlığı dileklerinde bulunuldu. Kâzımkarabekir İlçesi’ndeki Şehitliğe geçen protokol heyeti Şehit Muhammed Yalçın’ı kabri başında ziyaret etti. Şehidin mezarına karanfil bırakılmasıyla başlayan program Kur’an-ı Kerim tilaveti ve edilen duaların ardından sona erdi.

Etkinlikler daha sonra öğle namazının ardından Aktekke Camisi’nde tüm şehitlerimiz için düzenlenen Mevlidi Şerifin okunmasıyla son buldu.

Düzenlenen programa; Karaman Valisi Fahri Meral, Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.