Başkan Çalışkan’ın Regaip Kandili Mesajı

Başkan Çalışkan’ın Regaip Kandili Mesajı
Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, bir mesaj yayımlayarak Regaip Kandili ve mübarek Üç Aylar’ın tüm insanlığa barış ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.

Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, kandillerin insanların kalplerini birbirine yaklaştıran, komşuluk, akrabalık, kardeşlik ve dayanışma duygularını artıran, ruh dünyalarının aydınlanmasına vesile olan çok özel geceler olduğunu belirtti.

Başkan Çalışkan’ın Regaip Kandili mesajı şöyle:

“Mağfiretin, bereketin ve lütfun bol olduğu üç aylara bir kez daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kandiller insanlarımızın kalplerini birbirine yaklaştıran, komşuluk, akrabalık, kardeşlik ve dayanışma duygularını arttıran, ruh dünyalarının aydınlanmasına vesile olan çok özel gecelerdir. İslam dininde mübarek sayılan Üç Aylar’ın müjdecisi olan Regaip Kandili’nin de bu anlamda, toplum hayatımızda çok özel bir önemi ve vazgeçilmez bir yeri vardır. Yaradan’a daha derin bir şükür imkânı bulacağımız bu özel gecenin tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum. İslam âleminin ve vatandaşlarımızın Regaip kandilini tebrik ediyor; bu anlamlı gecenin birliğimize, beraberliğimize ve hayra vesile olmasını diliyorum.”