Başkan Çalışkan Larende Mahallesi’ni Gezdi

Başkan Çalışkan Larende Mahallesi’ni Gezdi
Mahalle gezilerine devam eden Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Larende Mahallesi’nde sorunları yerinde tespit edip muhtar ve vatandaşların taleplerini dinledi.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, “Her mahalleye eşit hizmet” parolasıyla mahalleleri tek tek gezerek muhtar ve vatandaşların istek ve taleplerini dinliyor. Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Başkan Yardımcısı Abdullah Bağırgan ve Larende Mahallesi Muhtarı İbrahim Şen ile birlikte bugün (28 Mart 2018 Çarşamba) Larende Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Mahallenin eksikliklerini Muhtar İbrahim Şen’den dinleyen Başkan Çalışkan, ilgili birimlere ihtiyaç duyulan hizmetlerin gerçekleştirilmesi için talimat verdi.

Mahalle gezisinde vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Çalışkan, Karaman’daki 56 mahalleye eşit hizmet anlayışıyla hareket ettiklerini ifade ederek: “Göreve geldiğimiz günden itibaren hiçbir mahallemizi birbirinden ayırmadan 56 mahallede de birçok hizmetimiz oldu. Her mahallemize mutlaka bir dokunuşumuz olacak dedik ve muhtarlarımızla el ele vererek gereğini yapıyoruz. Hem yapılan hizmetleri, hem de eksik kalanları mahalleleri tek tek gezerek muhtarlarımızla yerinde görüyoruz. Daha güzel bir Karaman için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.