Başkan Çağlayan'dan Kampanyaya Destek

Başkan Çağlayan'dan Kampanyaya Destek
AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı Milli Dayanışma Biz Bize Yeteriz Türkiyem kampanyasını desteklediklerini açıkladı

AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı Milli Dayanışma "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasını desteklediklerini ve sosyal medyada yapılan gerçek dışı paylaşımlara inanılmaması konusunda uyardı.

"BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM"
Biz Bize Yeteriz Türkiyem diyerek Sayın Cumhurbaşkanının öncülük ettiği Milli Dayanışma kampanyasına imkan sahibi tüm vatandaşları destek olmaya davet eden Çağlayan, "Bu günler bittiğinde hatırlayacağımız en güzel fotoğraf milletimizin ortaya koyduğu birlik ve dayanışma olacaktır.
Cumhurbaşkanımızın “Biz Bize Yeteriz Türkiyem“ çağrısıyla başlattığı milli dayanışma kampanyamızda 1 Nisan 2020 tarihi itibari ile toplam bağış miktarı 552.529.912₺ toplam atılan sms 1.830.079 dur. Her geçen gün bu rakamlar artmaktadır. Kampanyaya destek olan tüm hemşehrilerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum." dedi


"DAHA BİLİNÇLİ VE SIKI BİR ŞEKİLDE TEDBİRLERE UYALIM"
Çağlayan açıklamasına "Türkiye, Korona Virüsün yayılmaya başladığı ilk günlerden bu yana tüm dünyada baş gösteren bu salgının etkilerini en aza indirmeye yönelik çok sayıda tedbiri erkenden hayata geçirdi ve çalışmalarına devam ediyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ilgili bütün kurumlarımızla kararlı bir şekilde yürüttüğümüz bu mücadelede en önemli gücümüz, vatandaşlarımızın her geçen gün daha bilinçli ve sıkı bir şekilde tedbirlere uymaya devam etmesi olacaktır." Bu süreçte sağlık alanında bütün imkanların seferber edildiği ve birlikte ekonomik ve sosyal destek paketleri ile de her kesimden insanımızın yanında olmayı sürdürüyor. Bugüne kadar zor zamanlarda hep ortaya koyulan dayanışmanın en güzel örneklerini bu süreçte yine sergileneceğine inandığını vurguladı.

"MAALESEF BİNLERCE İNSANIMIZ BU YALANA İNANIYOR ‘’
Çağlayan Açıklamasının sonunda "Sağlık Bakanlığı adına düzmece belge hazırlayıp, Doktorlardan 1000 TL, Diğer Sağlık çalışanlardan 500 TL kesilecek yalanını servis ediyorlar. Maalesef binlerce insan bu YALANA inanıyor ve paylaşıyor. Böyle bir şey olmadığını ve provokatör paylaşım yapan bu şahısların ne yapmak istedikleri bellidir. Böyle paylaşımlar yapan kişiler hakkında gereken adli süreçler başlatılmıştır." dedi. Vatandaşları resmi kurumlar dışında yapılan açıklamalara itibar etmemeleri konusunda uyardı.
Kampanyamızla ilgili tüm bilgileri https://t.co/zKNezqHJx1 sitesi aracılığıyla milletimize sunuyor, şeffaf iletişim politikamızı sürdürüyoruz.